Mie imi place Alina, si Maria e dragut, si Raluca imi place mult... Poate asta te ajuta: http://www.copilul.ro/nume-copii/
Si eu am o surioara care va implini in 1 iulie 2 anisori pe care o cheama Camelia.Si parintii m-au lasat sa-i decid eu numele.Cred ca am vrut sa o cheme Camelia fiindca dupa parerea mea e un nume sensibil si-l poti alinta.Eu o alint Camy.
E frumos si numele Camelia.
Dar pe sora mea as vrea s-o cheme Alice!
Poi mie imi plac aceste nume : Alina, Denisa, Lorena, Silvia, Jasmin, Camelia, Betina(numele meu) si Alexandra
Mdah...si Camelia este un nume ff frumos. Dar uite ce nume imi plac mie:jesica, Lucy(se citeste Lusy), Denise, Cosmina, Karina, Mihaela, Nicole, Alissia, Alexa. sper ca te'am ajutat
Si mie imi place Camelia. De asemenea, Livia, Ruxandra, Marisa...
Ce nume imi plac mie:maria(si sa o strigati mari)sau andrada, denisa, florentina, daria(si sa o strigati dariutza). Camelia e un nume foarte frumos deosebit nu-i des intalnit deci intr-un fel o fake pe surioara ta unika. u alegi trebuie sa se potriveasca si cu numele de famile.
Asa ca succes si sa va traiasca si sa fie sanatoasa si voi pe langa ia...sa te bucuri de sora ta.:*>
Mie imi plac numele deosebite
Bridget, Arina sau Amira
Sau chiar Coralia
Cum vrei tu
Jasmine, Yasmina. unul deosebit:*
Speranta
Fundita?
Emily sau Sophie probabil ca parinti tai o sa mai aleaga un nume mai romanesc fata de ce alegi tu Sophie mi se pare un nume dulce :X
Mie imi plac urmatoarele nume:
-Aisha
-Jasmine
-Camelia
-Roxana
-Andreea
-Denisa
-Lorenna
-Bianca
-Raluca
-Vanessa
Fundita?:*
Mmmdap...si eu am o sora mai mica decat mine cam cu 9 ani:))
iar cand aceasta s-a nascut eu am vrut sa o cheme Cristina si ai mei au fost de acord
http://www.nume-copii.ro/ vezi ca ai aici top 10 nume pentru copii
SUCCES!:D
Eu ador numele Bianca:X:X stiu ca asa ma cheama si pe mine dar si daca nu m-ar chema tot miar place :X:X si il poti alinta in Bia, Bibi, Bebe, Bi (cum imi zice o colega ), Bibiutza, si partea cea mai faina poti sa faci alt nume si anume : Anca (de la biANCA) si si asta iar il poti alinta ancutza, ani, ana etc. ps : imi mai place numele andreea il iubesc si pe asta ...numai bine
Numele mele preferate suntenisa, Analia, Vanessa, Eliza.Decizia iti apartine
Mie Sara imi place cel mai mult, dar ar mai fi si Emilia, Eliza, Jennifer, Eva, pentru ca inseamna viata.
cipy_2200 întreabă:
NoName05291 întreabă: