| FaraNume73738 a întrebat:

Salut! În decursul vieții mele am întâlnit o fata.Este prima si îmi doresc sa fie și ultima care am avut o relație cu ea.Hai sa va zic și care este problema.Ea, trăiește în țigănie ea fiind romanca, țin sa reamintesc ca am juma de an cu ea de când suntem împreună. Totusi în aceasta seara tata m-a văzut ca vorbesc cu ea și a urmat o cearta mare.Am mai avut discuții cu ea despre chestiile de genu cum ar fi ca Tata crede ca e tiganca și asa fiind obișnuită ea deja cu acest lucru.Noi amândoi preferam sa stam împreună pana când mai creștem și sa ținem relatie mai ascunsa. Tata este rasist nu suport deloc țiganii sau asa de aceea am fost certat asa de tare.Chestia e ca ea nu este tiganca nici un pic doar ca trăiește în țigănie și el crede ca este.Stau într o locație unde tradițiile țigănești nu se fac deloc,ei trăiesc ca orice alt roman. Fata este și alba la fata și la mâini și pe tot corpul asa și părinții ei și tot, doar ca tata crede altceva, el se gândește doar ca este tiganca și atâta tot.Ce pot sa fac sa repar acest lucru? Exista tehnica de rezolvare sau orice alt mod? Sa astept și sa țin relația secreta pana când mai creștem? Dau fundă aștept un răspuns cât mai discret și mai rapid

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cunosc foarte bine RASISMUL că sunt BRONZAT dar sunt născut și crescut în SINGURUL cartier evreiesc din România unde au trăit unii originali până să plece TOȚI din România până prin 1998 când nu mai era nimeni în cartierul ăsta.

Eram confundat cu romii și făcut ori - ȚIGAN - ori - JIDAN - de români care pentru ei era același lucru, NU puteau să facă DEOSEBIREA că eram bronzat și NU știau ce sunt.

Asta în școala generală și liceu și ATÂT că în armată m-am dus undeva unde erau mai mulți ca mine și alții care nu erau români.

După armată nu am mai avut probleme cu RASISMUL că m-am angajat la stat.

De tine și de cea care spui că e crescută în ȚIGĂNIE - tatăl tău la fel gândea și dacă era ea crescută în cartierul evreiesc.

Spunea de ea că e JIDANCĂ și care pentru el însemna că e ȚIGANCĂ.

El este ROMÂN și nu poate să își schimbe părerea sau gândirea INDIFERENT ce încerci tu să îl convingi.

Ce poți să faci - doar să aștepți până când tu vei putea să muncești și să ai posibilitatea să locuiești undeva singur și atunci să te însori cu fata aia chiar dacă nu va fi de acord tatăl tău.

Altă soluție nu ai acum.