anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

in special fetelelaughing. Vreau sa va zic... ce cadou sa-i fac iubitei mele la prima intalnire cu ea ( care va fi duminica )
P.S. O iubesc tare mult tonguetonguetongue tare tare tare tare mult, cel mai mult! extrem de mult :X:X::*:*:*:*. Deci fetelor... ce cadouri va plac la "prima intalnire" laughing? Dau Fundaa!

20 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Un trandafir

| IloveME a răspuns:

Incearca cu un trandafir rosu si sa nunmai fi asa disperat cu esti la aceasta intrebare!
Nici nu sunteti impreuna si tu o iubesti la nebunie, cum vine asta? cum sa te indragostesti de o persoana care nici macar nu o cunosti suficient? nu ii arata si ei chestiile astea ca s-ar putea sa se sperie si sa ramai cu iubirea ta! poate si ea gandeste ca si mine si va gandi ca esti fals si ca vrei sa-ti bati joc de ea!
Sa revenim, un simplu trandafir, las ca ai timp pe parcurs sa-ti cheltui banii laughing
Mult succes iti doresc!

| SATIR a răspuns (pentru IloveME):

Suntem deja impreunatongue
deci o iubesc

| Oana92 a răspuns:

O floare si atat! Nu incepe atat de devreme cu cadourile, vei ramane mai tarziu in pana de idei, plus ca valoarea lor va creste cu fiecare ocazie...

| ovidiu8msn a răspuns:

Iubita la prima intalnire? La a doua faceti si nunta...sau cum?

| firefox6 a răspuns:

Un colier din argint mic si dragut, un ursulet, poate si un ghiocel ca doar e primavara! dar in special lucruri care ii pot ramane amintire. gandeste te daca e prima ei date e un lucru f important pentru ea. poate nu va uita ziua de duminica nici cand va fi strabunica!

| Ronnie35 a răspuns:

Buna! La prima intalnire cred ca cel mai indicat este sa-i cumperi o floare(intereseaza-te ce flori ii plac). Ursuletii, bijuteriile etc vin mai incolo.batting eyelashes

| SATIR a răspuns (pentru Ronnie35):

laughing

| Ronnie35 a răspuns (pentru SATIR):

Ce e asa amuzant? big grin

| SATIR a răspuns (pentru Ronnie35):

Ursuletii, bijuteriile etc vin mai incolo asta laughing

| Luci2000 a răspuns:

Nu sunt fata, dar stiu cum procedeaza fratele meu mai mare.
De obicei ii iaofloare, un ursulet, ii face o felicitare etc.
Tedescurci tu, trebuie doarsa fie din inimia cadoul!

| SATIR a răspuns (pentru Luci2000):

O sa fie... o iubesc tare mult tongue

| Luci2000 a răspuns (pentru SATIR):

Atunci,interezeaza-te ce ii place, mai baga ceva acolo, ceva ce le plac fetelor, ceva pufos si dragalas.Asa o sa iasa iti spun euwinking

| SATIR a răspuns (pentru Luci2000):

O sa incerc! laughing

| ginadr a răspuns:

Un trandafir tongue

| crystiyna a răspuns:

Hey, pe la 15-17 ani eu preferam sa primesc maimutoaie, dar si parfumuri. Ca sa nu fi ridicol la prima intalnire iai un parfum si un trandafir rosu! Dupa aceea ai tu timp sa ii iei cate maimutzoaie vreibig grin

| Anett3 a răspuns:

Un buchet de flori sau un ursulet sau ambele big grin

| Andrei J a răspuns:

>o iubesti
>prima intalnire

Cum?
Hotareste-te.

| SATIR a răspuns (pentru Andrei J):

Prima intalnire cu ea.

| Morenaa7272 a răspuns:

Cumpara-i un lantisor, 3 trandafiri si o ciocolata. Eventual o Milka cu Oreo. Ca sa simbolizeze si "dragalasenia" si iubirea si dorinta de a o vedea purtand ceva de la tine. SI daca o sa ii si placa, va fi super ok! Sper ca te-am ajutat