Incearca cu un trandafir rosu si sa nunmai fi asa disperat cu esti la aceasta intrebare!
Nici nu sunteti impreuna si tu o iubesti la nebunie, cum vine asta? cum sa te indragostesti de o persoana care nici macar nu o cunosti suficient? nu ii arata si ei chestiile astea ca s-ar putea sa se sperie si sa ramai cu iubirea ta! poate si ea gandeste ca si mine si va gandi ca esti fals si ca vrei sa-ti bati joc de ea!
Sa revenim, un simplu trandafir, las ca ai timp pe parcurs sa-ti cheltui banii
Mult succes iti doresc!
O floare si atat! Nu incepe atat de devreme cu cadourile, vei ramane mai tarziu in pana de idei, plus ca valoarea lor va creste cu fiecare ocazie...
Un colier din argint mic si dragut, un ursulet, poate si un ghiocel ca doar e primavara! dar in special lucruri care ii pot ramane amintire. gandeste te daca e prima ei date e un lucru f important pentru ea. poate nu va uita ziua de duminica nici cand va fi strabunica!
Buna! La prima intalnire cred ca cel mai indicat este sa-i cumperi o floare(intereseaza-te ce flori ii plac). Ursuletii, bijuteriile etc vin mai incolo.
Nu sunt fata, dar stiu cum procedeaza fratele meu mai mare.
De obicei ii iaofloare, un ursulet, ii face o felicitare etc.
Tedescurci tu, trebuie doarsa fie din inimia cadoul!
Hey, pe la 15-17 ani eu preferam sa primesc maimutoaie, dar si parfumuri. Ca sa nu fi ridicol la prima intalnire iai un parfum si un trandafir rosu! Dupa aceea ai tu timp sa ii iei cate maimutzoaie vrei
Cumpara-i un lantisor, 3 trandafiri si o ciocolata. Eventual o Milka cu Oreo. Ca sa simbolizeze si "dragalasenia" si iubirea si dorinta de a o vedea purtand ceva de la tine. SI daca o sa ii si placa, va fi super ok! Sper ca te-am ajutat
Patrik_Tot_1991 întreabă: