| cloudydxd a întrebat:

Salut, în ultima perioada îmi da de gândit o întrebare și as vrea dacă se poate un răspuns, un anumit răspuns.
Persoanele, toxice, narcisiste sa zic asa, care distrug relatii de cuplu se pot vindeca?
Spun ca îmi da de gândit întrebarea asta pentru ca mereu aud din stânga din dreapta, de pe internet etc. ca oamenii sunt foarte narcisisti, ca au relatie toxica și asa mai departe
PS: sper ca ati inteles despre ce e vorba ????

5 răspunsuri:
| eliancodrut a răspuns:

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba.

| MMP2000RO a răspuns (pentru eliancodrut):

Totuși, mă gândesc că terapia îi poate ajuta să se înțeleagă mai bine și chiar să se schimbe treptat și cu pași mici, asta dacă aceste persoane depun efort și doresc cu adevărat să se schimbe, evident.

| StoicAnalysis a răspuns:

Unii se pot vindeca, iar altii nu. Dar in principiu, da, te poti vindeca daca iti doresti cu adevarat.

| Miruna333 a răspuns:

Nu se pot,, vindeca'', majoritatea persoanelor nu constientizeaza ca au o problema sau nu le pasa, asa ca nu apeleaza la ajutor profesional, deci 0 sanse

| eliancodrut a răspuns (pentru MMP2000RO):

Da si nu. Ce terapie sa faca? Cunosc o persoana care are 53 de ani. Nu l-a putut schimba nimic, nici macar ce i-au spus judecatorii, avocatii etc. Crede ca numai el detine adevarurile.