| MannyP a întrebat:

In urmă cu un an m-am despărțit de ea. Am ținut legătura chiar dacă pare ridicol (la o cafea, unele conversatii online chestii de astea). Am luat decizia împreună să evităm orice întâlnire si să ne vedem fiecare de viata lui. Întrebarea mea este: Ne putem saluta dacă ne întâlnim întâmplător pe stradă sau ar fi bine să evităm si lucrul ăsta?!? O zi bună

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Eu am fost 8 ani cu un om si ne-am despartit de doi.Si ce sa vezi? Suntem prieteni de atunci pana acum si nu vad nici o problema in asta.
Daca cumva mai ai sentimente pentru ea si nu poti sa fi doar prieten cu ea si ea simte la fel nu stiu de ce v-ati mai despartit.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca o vezi iti vei reaminti clipele mai bine o eviti

| Adry05 a răspuns:

E doar un salut lol. E normal sa va salutati

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă ai emoții prea puternice, răscolitoare, mai bine pui capul în pământ și te faci că n-ai văzut-o.
Sau să vă reîntâlniți și să fiți din nou împreună.

| Andreeush a răspuns:

De ce nu?
Până la urmă asta ține de politețe. Vă salutați și gata. Nu înseamnă nimic.

| sofisis a răspuns:

Normal ca saluti omul daca il vezi. E de prost gust sa nu.

| Cannibal a răspuns:

Eu cred că ar fi bine să evitați și lucrul acesta dacă ați hotărât să vă vedeți fiecare de viața lui.
Oricum respectul nu stă într-un salut din punctul meu de vedere. Și poate o să fie mult mai ușor și pentru tine să treci peste.

| Foreveryoung1548 a răspuns:

Bună! Vă puteti saluta, deoarece trebuie să ai puțin respect si față de fosta ta iubită. dacă te-a înselat cu alt băiat nu merită să o saluti.