Atentia unui baiat poti s-o atragi in multe feluri.De crescut in ochii lui, e mai greu. Tocuri daca-ti pui, vei fi caraghioasa.De crescut, nu poti sa cresti in asa de putin timp. Ce-ti ramane de facut? Sa-i atragi atentia, printr-un alt fel de comportament. E fals sa crezi ca daca te vei maimutari, machia, etc, vei fi mai galagioasa, sau mai stiu eu ce, ii vei atrage atentia. Un baiat daca e gata de vanatoare, va alege ce va considera ca i se potriveste. Tu nu poti decat sa adopti o tinuta care sa aiba ceva personal, original, nu neaparat iesit din comun. Poti sa-ti confectionezi ceva, chiar si ghiozdanul, sau alt obiect de decor, singura. Fa in asda fel incat el sa afle ca tu ai creat acel ceva.Totusi,in locul tau, eu m-as incarca cu mult curaj si i-as zice ceva foarte simpatic, sau chiar i-as spune direct ce gandesc.""esentele tari, se pastreaza in sticlute mici"-nu te uita la mine ca sunt mai micuta.
Buna incearca sa intri in vorba cu el adica saluta-l, daca vezi ca nu e interesat lasa-l in pace iar daca incepe sa vorbeasca cu tine intreaba-l ce mai faci sau chestii de genul asta.Bafta
Pai, eu zic mai intai sa te corectezi putin in ceea ce priveste limbajul tau klumeah si apoi sa mai cresti putin ca sa te gandesti la iubire sau ceva de genul.
Nu te grabi... ai tot timpul la dispozitie. Exista si varianta http://www.lovedigital.ro... unde poti gasi o gramada de baieti draguti.
Uh nici nu esti la liceu ma si te uiti la baieti vezi-ti ma de scoala vai samar
Iti dau un sfat si eu am avut aceasta problema cu o fata si multi imi ziceau ca cel mai bun lucru este sa merg sa ii spun asa am facut si apoi m-am simtit mult mai usurat iti sugerez sa faci si tu asta.
Buna aceeasi situatie am avut-o si eu anul trecut doar ca eu ii cunoajteam colegii.pey ar trebui mai intai sa vezi daca te place daca incearca sa iti atraga atentia in vreun fel... daca uneia dintre prietenele tale ii place de el si sunt "promishi" numai insista.si daca aveti prieteni comuni ia o punga de chipsuri si ii servesti pe toti mai ales p el.si undeva inainte de ulyima ora spune-i dar asta dupa 2 saptamani de scoala.bafta... >:d< fundita?