Depinde de parinti, unii sunt mai darnici, altii mai exigenti. Daca parintii tai sunt asa, nu prea ai ce sa faci. Poti doar sa le demonstrezi ca esti un copil bun si ca ai un viitor promitator. Invata foarte mult si incearca sa ii faci sa fie mandrii de tine si de rezultatele tale, asa o sa ai sansa sa fie mai ingaduitori.
Sunt parinti naspa
si nu ma refer la faptul ca iti promit una si te dezamagesc dupa aia
sau ca, chiar nu vor sa iti ia un lucru pe care ti-l doresti asa de mult
ci d.p.d.v. al faptului ca NU AU INCREDERE IN TINE, care, cand e vorba de parinti se traduce in mod direct si categoric: NU AU INCREDERE IN EI INSASI SI MAI ALES IN EDUCATIA CARE TI-AU DAT-O, mai exact nu au fost in stare sa te invete auto-disciplina, iar acum isi dau seama de asta, SI TE CHIUIE TOT PE TINE, IAR ASTA E NUMAI VINA LOR
poate ca e foarte greu sa cresti un copil, dar, nu inseamna ca nu am dreptate in ce am scris mai sus, SI IMI PARE RAU CA AM DREPTATE :(
ce poti sa faci:
cum sa ii convingi, chiar nu am nici cel mai vag habar, poate le spui ca te poti juca la fel de bine si pe telefon
strangi bani si cumperi un calculator la mana a doua, ieftin, dar care sa iti rezolve problemele, singura firma buna pe care o stiu e:
www.interlink.ro
gasesti un i5 cu 500lei, cred ca reusesti sa strangi atat
iar apoi il pui direct pe TV, sunt sigur ca are intrari de calculator!
Pai nu voiam nou chill gandindu ma la bugetul lor care ar fi maxim 1500 lei probabil, ma orientasem SH pe olx, nu am o problema daca e sh atat timp cat e bun, ei nu prea au incredere in sh, dar mna...am vazut si eu oferte cu i5 la 750 lei pc bun, unul chiar la 350 lei bunicel, fiind disperat
dar oricum exact cum ai zis tu ma gandeam ..ca tot eu trebuie sa mi iau unul si pot strange bani, dar va dura ceva. Oricum mersi.
Cu placere!
imi pare bine ca iti rezolvi problema "momentana" cu, PC-ul
insa imi pare rau ca nu am o solutie "reala" sa iti rezolvi problema GENERALA cu parintii, asa ca te sfatuiesc serios sa te gandesti ca mai devreme sau mai tarziu, v-a trebui sa faci fata unor pariniti care nu prea inteleg ce e aia sa fii parinte, si te trateaza ca pe un concept abstract numit "copilul lor" (adica un inger pur, perfect si flawless) si nu ca pe o fiinta umana care are propriile sentimente si MAI ALES,... tttTREBUIE sa faca propriile greseli inainte sa inteleaga ce inseamna sa devii adult!
SSSSUCESS!
N am cu cine ca toti prietenii m au dat la o parte sunt un ciudat pentru ei presupun.
Hmm hmm nu stiu ce ai putea sa le spui furai leptopul lui sorata? glm. Mai incearca si zile ca toti colegii tai au si ca le este mai usor cu calculatorul lor personal si ca pot sa invete mai bine lucrand cu anumite aplicatii. Bafta?
Mersi, o sa incerc tot ce se poate.
Încerci să iei o nota mare și îi ameninți că va fi ultima nota mare dacă nu-ți iau pc
ar fi o varianta, o sa incerc si asta probabil.
mateia320 întreabă: