| ornitoringfsa a întrebat:

Salut! Intrebare pentru fete:Ce va impresioneaza pe voi fetele? Ce va place?
Ca vreau sa impresionez pe o fata de 13 ani! Ce imi sugerati voi fetelor?

Răspuns Câştigător
| anka_6296 a răspuns:

Atat sa nu faci sa te dai in spectacol eu nu suport acest lucru si cred ca nici alte fete nu suporta asta, poti sa ii faci coplimente sa faci rost de id ei sa vorbitzi multi baieti cred ca daca impresioneaza o fata prin ceeea ce fac inseamna ca fetei ii place, nu! este exact invers fetelor le plac baieti sensibil care stiu sa te ajute cand ai nevoie, care vad ce e in adancul sufletului ei, care stiu sa aprecieze, care te ajuta cand ai nevoie si plangi, care se bucura pentru tine etc sunt o gramada de spus ...pe noi ne impresioneaza si cel mai marunt lucru. o floare rupta din gradina e minunat sau niste vorbe dulci valoreaza iar foarte mult happy sper ca am putut sa te ajut wave

9 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Vrajeli, nu le asculta ce-au spus mai sus. Ai card? Ai bani pe el? Nu le impresionezi, le dai pe spate!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Da-i flori, bomboane, fa-i dedicatii muzicale pe vreun post tv, declara-i ca o iubesti in genunchi (!)...

| Cσσкiє a răspuns:

Ăăă, pentru noi contează gesturile mici, o floare, o scrisoare care vine din inimă sau o cutie cu bomboane şi, bineînţeles, afecţiunea unui băiat, afecţiune " manifestată ".

| anka_6296 a răspuns:

Ms de funda :*

| Messyhair a răspuns:

Pfff...depinde de fiecare fata, sincer. Ce ne impresioneaza:baietii sinceri fara fite, aere de macho; complimentele, florile(trandafirii).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai fii amuzant, rade la glumele ei, daca e suparata o intrebi dc e sup, te mai bagi in vorba cu ea si vorbesti cu ea si pe messwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Originalitatea.
La 13 ani, o plimbare in parc unde i-ai putea vorbi frumos si adecvat, ar fi ideala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai intrebi asa pe lume ce-i place? fiecare fata e diferita. la una ii place sa fi agresiv, la alta sa fi calm. incearca si tu s-o descoperi. si daca are 13 ani, mai bine ii faci cadou o poza cu alea de la h2o laughing

| angel_6687 a răspuns:

I-ai o bomboana sau o papusica Barbie, cu siguranta o vei impresiona.

Întrebări similare