Atat sa nu faci sa te dai in spectacol eu nu suport acest lucru si cred ca nici alte fete nu suporta asta, poti sa ii faci coplimente sa faci rost de id ei sa vorbitzi multi baieti cred ca daca impresioneaza o fata prin ceeea ce fac inseamna ca fetei ii place, nu! este exact invers fetelor le plac baieti sensibil care stiu sa te ajute cand ai nevoie, care vad ce e in adancul sufletului ei, care stiu sa aprecieze, care te ajuta cand ai nevoie si plangi, care se bucura pentru tine etc sunt o gramada de spus ...pe noi ne impresioneaza si cel mai marunt lucru. o floare rupta din gradina e minunat sau niste vorbe dulci valoreaza iar foarte mult sper ca am putut sa te ajut
Vrajeli, nu le asculta ce-au spus mai sus. Ai card? Ai bani pe el? Nu le impresionezi, le dai pe spate!
Da-i flori, bomboane, fa-i dedicatii muzicale pe vreun post tv, declara-i ca o iubesti in genunchi (!)...
Ăăă, pentru noi contează gesturile mici, o floare, o scrisoare care vine din inimă sau o cutie cu bomboane şi, bineînţeles, afecţiunea unui băiat, afecţiune " manifestată ".
Pfff...depinde de fiecare fata, sincer. Ce ne impresioneaza:baietii sinceri fara fite, aere de macho; complimentele, florile(trandafirii).
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: