anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, is un sud coreean si am trait aici cam 4 ani. M-am casatorit cu romanca si imi place mult aici. Dar recent simt ca-n romania a fi un asiatic ii o vina. Asa de multi golani se iau de mine pe strada-n fiecare zi. De obicei is tigani dar is si romani. Si daca incerc sa ma cert cu ei sau sa iau bataie, optzeci la suta-i cheama pe alti golani sa-i ajute. Mno inteleg, eu nu arat ca nici roman nici tigan si probabil is o tinta buna de a jigni pentru ei. Dar cand iau bataie niste golani mari chiar n-am ce sa fac doar sa ma rog la dumniazo. Oare ii mai bine sa-i ignor? Sotia mea azi a plans de numai ca s-a intamplat si azi asa ceva si aproape am luat bataie cu doi golani. A incercat sa cheme politia locala dar lor nu le prea pasa. Sincer nu mai stiu ce sa fac cu ei de prostii golani.

7 răspunsuri:
| William a răspuns:

E destul de greu sa ocolesti tiganii, e plin pamantul de ei. Nu exista o solutie pasnica la problema ta.

| Lawliet14 a răspuns:

Multi s-au luat de tine? Mai ales in Cluj-Napoca? Cred ca exagerezi, eu nu stiu vreun negru care sa fi avut probleme serioase si oricum tu nu esti negru. Cred ca li se pare ca esti dragut. happy De ce intri in vorba cu ei? De ce umbli pe unde sunt golani? Ai luat si bataie? Si ce-ti spun de fapt?

| Vi003 a răspuns:

Esti pe dlacu coreean! Nu pari, dupa exprimare!
Dac-ai fi, ai stii ca intr-o tara straina n-ar trebui sa te expui in fata unor astfel de indivizi, ca e riscant. Asta e valabil pentru toata lumea. Ce, in tara ta daca stai in preajma "golanilor" nu risti sa fii lovit sau jignit?
Ai grija de tine, de familia ta si vezi-ti de drumul tau!

| AndreeaAndreea2000 a răspuns (pentru Vi003):

E de 4 ani in Romania. 4ani nu-s 4 zile

| Tinna666 a răspuns:

Parerea mea este sa incerci sa ocolesti locurile pe unde stau aceste persoane.nu peste tot dai de altfel de oameni, vei vedea ca sunt multi romani draguti cu care poti lega relatii de prietenie, dar asta depinde si de tine si de locurile in care alegi sa umblii.in orice oras din Romania si sunt sigura ca si in orice tara exista oameni rautaciosi, dar de obicei acestia au "particica" lor de oras in care stau mereu. ocoleste acele zone si totul o sa fie bine.

| Marlushka a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, incerca sa ii ocolesti si sa iti vezi de drum. Daca ei te jignesc nu ii baga in seama. Asa sunt unii oameni se cred superiori -.-
Eu zic sa nu te iei in vorba cu ei, ca daca sunt tigani o sa isi cheme tot neamu sa te bata...
Mie imi plac oamenii diferiti!winking

Da stiu politia romana nu face nimic >.< Ce naiba nu le pasa de cateteni? Nu asta fac politistii? Ii doare undeva de noi. straight face

| Marlushka a răspuns:

Apropo am 14 ani. ^.^ Ce sfaturi sa dau si eu...