E destul de greu sa ocolesti tiganii, e plin pamantul de ei. Nu exista o solutie pasnica la problema ta.
Multi s-au luat de tine? Mai ales in Cluj-Napoca? Cred ca exagerezi, eu nu stiu vreun negru care sa fi avut probleme serioase si oricum tu nu esti negru. Cred ca li se pare ca esti dragut. De ce intri in vorba cu ei? De ce umbli pe unde sunt golani? Ai luat si bataie? Si ce-ti spun de fapt?
Esti pe dlacu coreean! Nu pari, dupa exprimare!
Dac-ai fi, ai stii ca intr-o tara straina n-ar trebui sa te expui in fata unor astfel de indivizi, ca e riscant. Asta e valabil pentru toata lumea. Ce, in tara ta daca stai in preajma "golanilor" nu risti sa fii lovit sau jignit?
Ai grija de tine, de familia ta si vezi-ti de drumul tau!
E de 4 ani in Romania. 4ani nu-s 4 zile
Parerea mea este sa incerci sa ocolesti locurile pe unde stau aceste persoane.nu peste tot dai de altfel de oameni, vei vedea ca sunt multi romani draguti cu care poti lega relatii de prietenie, dar asta depinde si de tine si de locurile in care alegi sa umblii.in orice oras din Romania si sunt sigura ca si in orice tara exista oameni rautaciosi, dar de obicei acestia au "particica" lor de oras in care stau mereu. ocoleste acele zone si totul o sa fie bine.
Nu stiu ce sa zic, incerca sa ii ocolesti si sa iti vezi de drum. Daca ei te jignesc nu ii baga in seama. Asa sunt unii oameni se cred superiori -.-
Eu zic sa nu te iei in vorba cu ei, ca daca sunt tigani o sa isi cheme tot neamu sa te bata...
Mie imi plac oamenii diferiti!
Da stiu politia romana nu face nimic >.< Ce naiba nu le pasa de cateteni? Nu asta fac politistii? Ii doare undeva de noi.