Cumparai un lantisor de argint apoi ia separat 2 initiale initiala ei si a ta apoi le pui pe amandoua la lantisor o sa ii ramana mamintire toata viata.Pe langa asta iai o felicitare in care scrii ceva de genu:
La multi ani mami! Iti multumesc ca mi-ai dat viata si iti multumesc ca esti alaturi de fiecare pas al meu in viata. Iti multumesc pentru educatia pe care mi-ai dat-o si pentru faptul ca imi esti alaturi.
Am intalnit un inger...
Ce tinea-n mana o icoana...
Acest inger era chiar...
A mea scumpa mama...
Te iubesc mama!
Sall. Lantisor de aur, sau argint, sau un tablou. Flori si restul se intelege. La Multi Ani mamei tale. Pa!
Ceva din partea ta... dai un set de bijuterii de aur sau argint cum prefera ea, o diploma cu cea mai buna mama, un buchet de flori(preferatele ei), un parfum cu aroma ei preferata si o petrecere surpriza in functie de bugetul tau
Buna! Ai putea sa ii faci cadou:
1.Cumpara un album si pune in el poze cu tine si cu mama ta de cand te-ai nascut, pana acum.
2.Cumpara o rama si pune o poza cu voi 2.
3.cumpara un buchet de trandafiri (alte flori) rosii si un trandafir sa fie alb si pune o felicitare unde sa scrii ca mama este unica...etc. si apoi pui o poza cu ea si cu tine.:
-http://www.google.ro/......tp?/imgres
4.Poti sa-i faci un buchetel mic de flori tu din hartie:
http://www.youtube.com/watch?v=OKBLPpAPp9c&feature=player_detailpage
Sper ca te-am ajutat.PA!
Ai putea sa ii faci un lant, sa ii faci o felicitare...sau poate o surpriza? Ia`o in brate,de ziua ei fa`o sa se relaxeze.O petrecere surpriza, cu lucruri facute de tine si mai multe rude. Daca sti sa impletesti, fa`i un plovar.Fa`i ce sti ca ei ii place.De exemplu poti sa-i faci niste cercei, sau origami.pe care scrii cat o iubesti,ii urezi sanatate, etc.Dar, eu cred ca dragostea copiilor este cel mai frumos cadou pentru mame. Sper ca te-am ajutat!
Pa, pa. :*
Pai nu stiu ce sa zic exact dar iai si tu ceva mai special...o perche de cercei un lantisor o barata sau un buchet de flori sau o ciocolata milka ( in forma de inima!) si cand i le dai spune-i ca o iubesti! sau daca nu pregatestei micul dejun! cu cei place ei. sper ca te-am ajutat! pup
Zic si eu? o bratara un colier un ruj daca ii tanara dacai batrana bratara iubire si ceva care sti tu ca iti doreste foarte mult! funda?
Pai poti sa.i iei un buchet de flori, o ciocolata si o bijuterie ceva, dar daca nu ai bani iai doar flori si ciocolata
Eu spun sa unesti cateva poze cu voi in photoshop, sa o scoti la un centru si sa'i faci un tablou cu fotografia! eu cred ca e interesant!