| ExpLOS1OnE a întrebat:

Salut la toti, am si eu o problema, am avut o prietena cu care am fost impreuna aproape un an de zile.Neam despartit cu jumate de an in urma, si ea a avut pe altcineva, doar o aventura si eu! Am avut destul de multe fete in aceasta perioada de jumate de an dar no pot uita pe ea, ma gindesc cit de bine mi-a fost impreuna cu dinsa si intr-adevar in acele clipe eram fericit, nu stiu ea ce face acum daca se intilneste sau nu dar nu am curajul sa ma apropii de ea dupa ce tot ea a zis sa ne despartim, vinovati am fost ambii dar ea a pus punctul! Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| maryangelll a răspuns:

Daca ti la ea ar trebui sa-i arati asta prin mici gesturi sa-i arati ca nu ai uitat-o. Fetelor le place ca baiatul sa faca primul pas chiar daca si ea mai tine a tine. Daca in continuare nu te baga in seama ar trebui sa tintesti in alta parte. Dar incearca fiindca nu ai nimic de pierdut.

1 răspuns:
| ellena3322 a răspuns:

Mai daca ai id ei fa-ti un id un alt id nu cel al tau propriu si bagao in lista.Si vorbeste cu ea si zii tot ce simti pentru ea si la urma o intrebi daca are ea pe cineva si ea iti zice daca da daca nu nu.SI Asa afli