| ExpLOS1OnE a întrebat:

Salut la toti! an prietena de 1 an si 4 luni...ne certam in ultimul timp cam des ca ea imi refuza multe, ma ignora, nu ieseam.eu ma enervam deseori din cauza asta, ea mi-a zis sa facem o pauza sau sa ne despartim.eu am ales pauza.eu sufar enorm iar ei mi se pare ca e foarte bine, am plins ft mult-ea nimic, i-am zis te rog acordami inca o sansa-ea mai lasa-mi timp.sunt disperat, sufar enorm, cum sa fiu in aceasta pauza? ce sa fac? ce sa fac mai departe? dati-mi va rog un sfat

Răspuns Câştigător
| Yang a răspuns:

Mane de ce te injosesti asa pentru o bucata de ******. Am inteles o iubesti te cred ca suferi dar cand iti propune pauza vs despartire e grav. O persoana care nu mai tine la tine saunu a tinut deloc nu propune asa ceva.Nu e motiv serios de cearta, la fel cum nu este pentru despartire. Poate observi ca nu sunt feminista, altfel ti as fi zis de-a vrajeli aici dar nu are rost pentru ca tu suferi iar ea nu te merita si scuza-mi limbajul dar e adevarat.Numai noi fetele stim ce vrea sa insemne pauza e despartire asta sigur, e pe cale sa se intample si asa va fi.Cu cat mai tare umbli dupa ea cu atat mai mult se va incapatana sa nu iti raspunda. Ignora, chiar daca inauntrul tau mori prefa-te ca si tie iti este bine, iesi in oras cu prietenii, pune-ti un zambet pe fata si fa in asa fel incat toata lumea sa creada ca ti-a trecut si vei vedea ca va veni ea la tine, va incerca sa iti vorbeasca sa isi ceara scuze ca a gresit pentru ca noi femeile reactionam asa.Invata cand ea iti zice nu de fapt e da si invers, cand vrea pauza e despartire, daca umbli dupa ea si te vede ca suferi nu te va baga in seama daca o ignori va face ea pasul si atunci tu alegi daca se merita sa stai sau nu cu ea. Tu trebuie sa te gandesti la tine, la cum te face sa te simti, la cat te iubeste, daca te face fericit, daca te simti bine alaturi de ea.Nimic din ce insiri mai sus nu denota ca te iubeste

5 răspunsuri:
| shtephie a răspuns:

Nu te iubeste, nu are rost sa mai continuasti daca unul din parteneri nu iubeste! Fete sunt destule...winking

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Omule, eşti culmea de-acum.
Cred că ţi s-a răspuns de cel puţin 50 de ori la întrebarea asta.
Treci peste!

| thereforyou a răspuns:

Pisa-te pe ea, nu are rost sa o mai bagi in seama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu parere de rau eu cred ca are pe altcineva sfatul meu e sa o lasi s sa merigi mai departe pentru inceput sa iti faci alta prietena care sa te iubeasca mai mult sa iasa cu tine si sa iti dea atentia de care ai nevoie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SaFdcxv cxvfad