Cauta un punct comun intre voi si incearca sa te aproprii cat mai mult, nu-l mintii daca incerci sa-i spui anumite lucruri care sa-l atraga, cauta un lucru frumos care tu il detii in caracter au aspect fizic si incearca sa ii arati acel lucru, iar cand simti ca e destul de apropiat de tine, intreaba-l daca ar vrea sa va cunoasteti mai bine sau sa il scoti intr-un loc cat mai intim si care sa-i convina, adica, o ceainarie, sau restaurant... etc... Bafta!
Incerca sa te faci observata, vezi ce ii place discuta cu el lucrurile alea, adica daca lui ii place o anumita materie, poti sa te bagi in seama cu el si sa-i spui ca nu te prea pricepi si ar fi minunat daca te-ar putea ajuta, asta daca e la scoala. sau ceva din afara scolii, ca muzica, scutere, sau orice altceva, intereseaza-te ce-i place, si dupa ce te faci observata, asteapta sa faca el primul pas
Dacă îţi zic eu acum, te duci la el şi îi arăţi nu ştiu ce... îi dai nu ştiu ce, îi faci nu ştiu ce... şi tot aşa, nu o să meargă.
Trebuie să faci ceva ce îi place lui, şi asta nu îţi putem spune noi... fi mai seducătoare etc.
Îţi spun, eu fiind băiat, ce mi-ar plăcea mie.
Trebuie sa fii tu. Sa discutati ce il intereseaza: masini, sport, etc.
Si sa nu il minti asta e cel mai important.
anonim_4396 întreabă:
Shakaladka întreabă: