O sunam inainte des imi spunea ca o sufocam cu sunete, acum am sunato mai rar spune ca mii totuna.am vb cu ea-nimic, nicinu vrea sa auda de asta. e indiferentadesi ma iubeste si eu o iubesc enorm
Nu inteleg! Nu exista pe pamant o fata indragostita, care sa se supere pe prietenul ei ca a trezit-o din somn! Nu stiu care-i cauza, ori o face pe interesanta, ori nu te iubeste cu adevarat! Trebuie sa discuti serios cu ea!
Uit-o! Fete sunt pe toate gardurile, la fel ca si baietii. Poate s-a saturat de tine, poate are pe altcineva! E o rusine sa plangi in fata unei fete, i-ai aratat cat esti de slab. Poate ii place sa te vada cum te chinuiesti. pe viitor ignor-o. Nimic nu doare mai tare decat ignoranta, crede-ma! Bafta si sus inima!
Parerea mea nu merita sa te injosesti cum sa te parasesca ca ai trezito din somn sigur are alte motive... ok nici mie nu imi place cand ma suna cineva eu zic ca dorm si omu incepe sa imi povesteasca viata lui dar nu in halu asta sa rup o relatie de 1 an si 4 luni... nu-ti mai bate capu si app vezi partea plina acum ai de ales dintre milioane de fete
Te iubeşte? Eşti sigur? Hai mă las-o-n sânge. Dacă te-ar iubi nu s-ar despărţi de tine (nici măcar n-ar aduce discuţia despre asta) doar pentru simplul fapt că ai sunat-o când dormea.
Alta la rând! Nu uita că-s mai multe decât noi aşa că avem de unde alege!
Succes!
Poate si-a dat seama ca nu esti cea ce cauta...
mai bine ai lasa-o asa. sa nu te mai injosesti...
daca isi va da seama ca e mai rau fara tine, se va intoarce
iar daca nu, macar sti ca nu te vroia si atunci ai sansa sa gasesti o fata care sa te iubeasca cu adevarat!
stay strong and take care >:d<
Trezeste-te la realitate! Nu merita sa pierzi timp si sentimente cu cineva care gaseste scuze ieftine! Mai ales ca rade cu prietena ei, in timp ce tu suferi si i cersesti atentie! Asta e ceea ce tu numesti iubire? Termina ce atitudinea asta, si schimba-te! Asta si daca te vei impaca cu ea si de nu! Astfel de atitudini nu dovedesc decat ca e clar ca s-a saturat de relatie! Iar tu nu cred ca esti de mamaliga! Admite ca viata merge inainte, cu, sau fara ea! Nu te lasa dus de nas, ca nu cred ca meriti! Nimeni nu merita! Asa ca daca te respecti, nu o mai cauta, si asteapta sa vezi ce va face! Apoi vei sti ce ai de facut! Curaj! Si nu-ti darui inima, cuiva ce nu o vrea! Sunt destule care ti-o vor cere, pastreaza-o pentru cine o merita!
Asculta aici. Te inteleg si eu am trecut prin asta. Oricat de mult ai iubi`o, ea nu merita asta (gandeste`te). Ca sa te descarci, gandeste`te mereu ca ea e de vina si pe langa asta... dai o bataie calumea ca sa iti treaca. Asculta aici e cel mai bine
SebyRufay întreabă: