anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut la toti! De curind am avut o relatie amoroasa de doi ani cu o fata..Si acum am aflat ca ea m-a inselat cu fostul in timp ce eram inca impreuna(in ultima jumate de an cit ne-am intilnit stiu precis ca nu s-au vazut)... Dupa parerea voastra ..se poate cumva de iertat asa ceva?

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

„Si acum am aflat ca ea m-a inselat cu fostul in timp ce eram inca impreuna" - Informația e sigură?

„Dupa parerea voastra ..se poate cumva de iertat asa ceva?" - Dacă informația e sigură - fără doar și poate că NU. Sub nicio formă, nicio dată nicicum.

Atâta timp cât tu n-ai înșelat-o, nu văd de ce ți-ai mai pierde timpul cu ea. Să meargă la fostul dacă-i e mai bine!

Consider o imensă greșeală să mai ai ceva de-a face cu ea.
Repet: Cu condiția să fie informația sigură.

Salut.

5 răspunsuri:
| stalinscaya a răspuns:

Fratele meu nu le am cu asa ceva dar fa ce iti zice inima ce crezi u cai mai bine pentru tine

| deydey494320 a răspuns:

Este foarte simplu, cand iubesti...treci peste si pana la urma toata lumea merita o a doua sansa...asta este parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De unde esti sigur ca informatia este adevarata, ai mare incredere in persoana care ti-a spus asa ceva?

| onasis1961 a răspuns:

Dacă e adevărat că a fost cu doi în acelaş timp, probabil nu era multumită de nici unul suficient.Lua de la doi să facă cât unul! Iar cu iertatul, nu cred că merită:cine a făcut-o o dată, face şi a doua oară! Să fii iubit la maxim!

| parfumer a răspuns:

Informatie e 100% sigura