Păi având în vedere că și anul e abia început, dacă vei avea o relație cu una dintre colegele tale, cu siguranță nu va fi la distanță o bună perioadă de vreme. Eu zic că merită, vei avea mai multe șanse așa. Dă-i înainte și nu te mai gândi la asta, ai o viață întreagă în față!
Oricum, eu sunt în anul 2 la facultate și din propria experiență îți zic că vei întâlni multe persoane noi și vei avea multe ocazii, așa că nu fii necăjit din cauza asta, te rog! Mult succes să ai!
Incearca sa nu mai tii cont de aceste aspecte si lasa lucrurile sa vina de la sine. Nu are rost sa iti umpli mintea cu ideile astea. In primul rand, distanta se masoara. dar, se si atinge. Nu cred ca asta ar fi o piedica.
Nu-i nimic ca nu ai avut o prietena pana acum. Nu-i tarziu. Insa ai grija ca nu trebuie sa-ti faci o prietena doar pentru ca nu ai avut una pana acum, ci trebuie sa iti doresti sa fii prietenul unei fete pentru ca o placi mult si sentimentele iti sunt reciproce. Altfel nu-i decat pierdere de vreme. In general trebuie sa fii cu cineva cu care sa ai lucruri in comun, sa fiti aproape, sa va iubiti, sa aveti incredere si ce este cel mai important, sa Il includeti si pe Dumnezeu in relatia voastra. Succes in toate cele bune
Salut. Va multumesc tuturor celor care m-au ajutat. V-as trimite mesaj privat dar nu reusesc, caci imi da mesajul,, Statutul de junior nu iti permite'' Daca doresti sa mai vorbim despre acest subiect, sa ma ajuti si sa fim amici idd-ul meu este andrey_espanol_2010@yahoo.com! Salut!
Salut, eu sunt din Bucuresti, iubita mea din Cluj. Suntem super-OK, ne-am mutat impreuna dupa ceva timp si e totul in regula. Se poate! Totul e sa gasesti fata cu care sa te potrivesti si care sa vada in tine tot ce isi poate dori de la un baiat. Succes.
Si care e problema daca nu ai avut prietena pana la 20 de ani?. Asta inseamna ca te-a preocupat altceva decat fetele pana la varsta asta si bravo tie, altii au stat cu 100 si nu au reusit sa pastreze niciuna
Si daca vrei atat de mult o prietena nu cauta ca disperatu pe tot globu, incepe din propriul tau oras.Si acum depinde ce tipa vrei :daca vrei sexy and no brain du-te in club, daca vrei inteligenta si visatoarea du-te la biblioteca, daca vrei o tipa culta du-te la teatru etc.
Cam asa trebuie sa faci, intai te gandesti ce tipa vrei, apoi unde poti sa o gasesti si in final metoda prin care te duci si intri in vorba cu ea!
1. Nu conteaza de unde sunt fetele, pentru ca sunteti destul de mari incat sa puteti avea un viitor impreuna, sa locuiti in acelasi apartament etc. Nu conteaza de unde esti, consteaza sa va iubiti.
2. Incearca sa fii deschis la vorba cu toate fetele si nu fii complexat. Nu conteaza ca nu ai mai avut prietena pana acum, asta nu este vreun inconvenient, pentru ca fetelor nu le pasa de asta. Cine te va placea te va placea asa cum esti.
3. Incearca sa nu te dai smecher sau sa devii prea insistent. Pe fete le enerveaza uneori chestiile astea.
4. Incearca sa alegi o fata cu care sa te simti bine, sa nu conteza numai cum arata.
5. La inceput nu trebuie sa te gandesti de unde este fata, ca in timp daca chiar va iubiti veti gasi voi o metoda sa rezolvati si chestia ca sunteti din orase diferite.
In rest, nu stiu ce sa mai spun. Succes si nu-ti fa griji, fiecare ne gasim perechea mai devreme sau mai tarziu si orice om este frumos in felul lui.
Merita Incercat! Prietena Mea Este Din Moldova Noua Eu Din Tg Lapus Ne-am Cunoscut Pe Net Si Avem O relatie De 2 Ani Impreuna Si Inca 3 Cand Vb Numai Pe net Deci In Total 5 Si Ne Merge Din Ce In Ce Mai Bine... Deci Incercarea Moarte N-are! Nu Conteaza Cum Areti Conteaza Ce Suflet Ai Si Cata Pasiune Iti Pui Sa Fii Cu Acea Persoana
ovidiu33b întreabă: