Asa e instinctul omului sa plece acolo unde ii este mai bine.Sunt unii oameni care stiu numai sa profite de bunatatea si increderea altora.Insa tu nu dispera fii tare si gindeste-te ca ea nu a meritat sa fie prietena ta, nu toate fetele sunt asa si la sigur ai sa gasesti o alta fata carei ii vei putea spune totul, ve-ti imparti bune si rele.In viata intalnim multe greutati, oameni rai care ne pun bete in roate, noi tb sa fim puternici si optimisti, sa privim numai inainte, trecutul sa-l dam uitarii.fii tare si nu lasa tristetea sa te domine si inca un sfat, altadata sa-ti alegi mai cu seama prietenii.Mai tine cont de un lucru, iarta-ti dusmanii dar nu uita numele lor.
Nu este iubire adevarata, oamenii cred ca pot face totul de capul lor si nu-L implica pe Dumnezeu in viata lor, din cauza asta ne iese totul pe dos. Orgoliile, "barnele" din ochii nostri nu le vedem, vedem doar "paiele" din ochii celorlalti. Si tie iti recomand sa citesti 1 Corinteni capitolul 13, vei vedea cat suntem noi de neimpliniti cand traim fara El.
Pace!
Stiu ca doare. E greu sa il pui pe celalalt la loc de cinste.Viata merge inainte, cu sau fara acele persoane de care ne atasam la un moment dat in viata. Oameni care pot sa iti fie prieteni vor fi putini in viata ta.Important e ca tu sa nu te comporti ca acea persoana, sa fii altfel, indiferent de reactia pe care o primesti.Asa sunt oamenii.
Undeva sus e un Dumnezeu, desi iti arata calea, deciziile sunt ale tale. probabil ca undeva o decizie de`a ta a fost gresita, dar nu`i bai! o moneda are 2 fete! deokmdata cunosti partea neagra, dar curand va fi cea alba si luminoasa take care!
Asa sunt unii, dar nu toti.Ar trebuie sa vorebsti cu ea sa vezi de ce te ignora.Imi pare rau pentru tine. Sper sa va impacati.