| Lilik_4064 a întrebat:

Salut la toti.va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce sa fac! poate cineva a citit cazul meu poate nu.eu am prietena de un an si 4 luni.de 3 luni incoace ea a inceput sa fie indiferenta cu mine, numi acorda atentie mie dar numai prietenelor ei.nu are timp pentru mine. vb rece mai pe scurt aproape ca ma ignora.am vb de multe ori cu ea pe tema asta si na ajutat.eu am facut totul pentru ea si o iubesc enorm dar si ea ma iubeste sunt sigur dar imi darata indiferenta, dar faza e ca eu avind prietena nu aveam parte de caldura, sustinerea in momentele grele si de atentia unde-i fete, prietena ma ignora aproape. dupa cum am spus! de la 2 luni incoace flirtez cu o fata care ma iubeste si care nu stia ca am prietena, ea ieri nu stiu de unde a aflat ca am prietena si s-a suparat fok.ma tem sa nu afle si aia, dar nici pe asta nu vreau so pierd. ajutati-ma va rogce sa fac? sunt disperat.ca pe aia de un an si 4 luni o iubesc enorm dar ea nu pretuieste ce fac eu pentru dinsa.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai lilik? dar ce crezi tu ca s-a intalnit smecherul cu proastele? adica tu cu una de mana, cu una in p. a si cu ochii dupa alta ai? mai puneti pofta-n cui.

| coco_9516 a răspuns:

Eu as zice sa mai ai o discutie cu prima si apoi sa iei o hotarire sa te decizi cu cine ramai, eu as preferao pe cea de a doua daca vad ca ma iubeste. fundita?

| gigiro a răspuns:

Ti s-a raspuns la prima intrebare, dar nu ai bagaat la cap. O obosesti, esti disperat, iar acum o si inseli. Cum sa te ajutam? Tu nu vezi ca nu stii ce vrei? Poarta o discutie serioasa cu ea, spune-i cat de tare te doare indiferenta ei, spune-i ca vrei sa fie totul ca la inceput...