Chiar daca tu o iubesti enorm, dragoste cu forta nu se face! lasa-o si cauta-ti alta prietena, asta nu te merita!
Daca spui ca ati fost impreuna 1 an si 4 luni, timp in care din cate am inteles toate au mers bine pana in ultimele luni! Am trecut si eu prin asa ceva : E posibil ca ea sa isi doreasca sa iti petreaca mai mult timp cu prietenele ei : se simte pur si simplu prea incoltita de tine! Nu e vorba ca ea nu te mai iubeste, din contra te mai iubeste si nu vrea nici ea sa te piarda insa cerseste putina libertare si nu poate sa-ti spuna!
Nu e prea frumos nici din partea ta ca ai inceput sa filtrezi deja cu o alta prietena daca spui ca o iubesti si nu vrei sa o pierzi! Prietenei tare ii poti explica cum sta treaba si ca pentru ea simti doar o relatzie si o iubire de amicitzie insa pe cea care o iubesti cu adevarat este iubita ta!
Fata de iubita ta incearca sa fii mai intelegatro : nu`i mai da atatea mesaje ca de obicei pe zi chiar daca stai cu mana pe telefon si te gandesti mereu sa trimit sau sa nu trimit! Incearca sa mai iesi si tu cu prietenii tai si sa iti mai petreci putin timp cu ei!
Insa inainte de a merge amandoi la culcare dupa ce conversatia pe mess sau la telefon s`a sfarsit sa nu uiti sa-i spui doar un simplu Te iubesc!
Daca o s`o lasi mai moala ai sa vezi cum o sa vina ea singura la tine din nou, insa acordai aceste momente de libertare sa si fa-o sa simta putin dor pentru tine! Insa sa nu exagerezi, adica sa nu o mai suni cu zilele sau sa nu`i mai raspunzi la mesaje!
Sper ca ti-am fost de folos!
Sarbatori Fericite!
Ar fi mai bine pentru tine daca te-ai desparti de ea, parerea mea. Oameni de astia(ca ea)nu merita iubire pana la nesfarsit. Poate s-a saturat de tine, ori e geloasa, ori nu te mai suporta(nu-s din ce cauza), ori a auzit ceva de rau despre tine, ori nu stiu care i cauza de te ignora.
Sunt atatea fete disponibile, asa ca mai degraba nu ti pierde timpul facandu-i pe plac si s-o vezi pe ea ignorandu-te.In plus daca ar mai auzi treaba cu fata aia s-ar supara si ea foc pe tine, asa ca daca te-ai desparti de ea nu ar mai putea sa iti spuna nimic. Iar treaba cu fata cu care ai filtrat e o nefericita intamplare ca a aflat ca ai o prietena.
Fa ceva inteligent, ca sa nu ti para rau mai tarziu.
Multa bafta!
Buna! eu cred ca ar trebui sa incerci sa-ti indrepti atentiaspre altcineva pentru ca, din cate spui, cred ca tipa cu care stai de 1 an si 4 luni s-a plictisit si nu are curajul sa o zic. nu merita ca u sa-i suporti toate mofturile...acum u faci cum vrei...Succes!:*
Pai.singur gindeste 1 an si 4 luni. e mult timp si persoana data sigur s-a plictisit. poti face o pauza in relatii. dar relatia dupa pauza vor avea acelasi sfirsit ca relatia ta in prezent.
insa alegerea corecta tio va zice inima ta. iar pentru a fi sigur. duscuuta cu prietena ta intre 4 ochi si pune-i intrebarea " ma iubesti?"