| ExpLOS1OnE a întrebat:

Salut la toti.va rog sa-mi dati un sfat. 30 min in urma m-am certat cu prietena mea ca ea crede ca am mintito prin faptul ca am iesit in ograda pe 2 min ca a venit un coleg la mine dar eu sunt cu piciorul in ghips si ii spun ca sunt in casa, ea ma minti mai grav.ca eu stiam ca ea vorbeacu un baiat si o intrabm special dar ea imi zicea ca nu vorbea si ma mintit.am avut putere sa o iert si am mers inainte.Am 19 ani cu ea ma intilnesc de 7 luni, ea are 18 ani.am sunato iar m-am rugat si nimic. ea izce ca vrea sa punem punctul pentru ca nu mai are incredere in mine de la asa un fleac.nu am inselat-o nu nimic. dati-mi va rog un sfat ce sa fac in asa situatie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca a asteptat momentul in care gresesti tu ca sa scape de tine.Nu fi fraier! Dai si u peste nas.Aratai ca nu esti asa fraier cum crede ea.Si nu ii mai da importanta.Fi indiferent cu ea. Dupa ceva timp o sa vina in genunchi la tine! Baftaaa!

2 răspunsuri:
| RoxyAngel a răspuns:

Distreaza-te cat mai mult cu prietenii si vei uita de ea!

| ExpLOS1OnE explică:

Inca si mi-a zis ca vrea timp sa se gindeasca.dar la starea pe care o am nu cred sa rezist pentru ca nu cred ca am facut ceva grav