| vagabond a întrebat:

Salut m-a rugat un prieten sa il ajuta ca o intraber si eu nu stiu cum il puteti ajuta voibig grin? intrebarea suna ceva de genu: ca el are prietena si o insala si dupaceea ii pare rau ca o insala si asa a facut cu toate ce solutie aveti pentru el?

Răspuns Câştigător
| spyke321 a răspuns:

Pai daca o inseala inseamna ca nu o iubeste cu adevarat ( pe toate ). Sa-si gaseasca mai intai o fata pe masura lui, sai semene foarte bine etc. iar apoi sa fie cu ea. Ca asa as putea sa imi iau si eu o fata pe care nu o plac si as inselao in fiecare zi. Asta nu e iubire adevarata. Parerea mea este ca:
1. Sa isi caute o prietena cu care sa aiba multe in comun
2. Sa se inteleaga si sa lase prostiile deoparte (relatiile nu sunt o joaca)
3. Sa nu se joace cu sentimentele fetelor pentru ca multe din ele sunt foarte sensibile.
4. Sa isi gaseasca o fata care sa ii placa
Sa isi gaseasca o fata care sa ii placa, de ce am mai spus asta odata pentru ca:
Isi gaseste o fata pe care o place enorm si nu ii va mai trebui alta. Odata ce iubesti o fata indeajuns nu iti mai trebuie alta (stiu din propria experienta)
Spune-i sa urmeze astea de mai sus si nu va mai avea probleme de genul asta.
Mult succes. big grin
Funda?

2 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Singura solutie pentru el este sa nu aibe prietena si atunci face ce doreste si nu mai trebuie sa-i para rau pentru ca nu mai are de ce

| simmy_8381 a răspuns:

Da-i tu funda lui Raulito pentru ceea ce a scris si noi ii scuzam gramatica (scuzati-mi si mie rautateahee hee ). Sugereaza-i prietenului tau sa se puna pentru un moment in pielea acelor domnisoare si sa inmulteasca cu 10... cam asa se simt stiind ca sunt inselate de persoana la care tin. Bafta si renunta la prostul obicei, in ritmul asta probabil nu vei gasi vreo fata care sa "investeasca" sentimente si incredere in tine happy. Numa'bine!