| minnie91 a întrebat:

M-am atasat tare de o persoana de acelasi gen, e normal?

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

E normal să te atașezi de oricine, dacă alegi să sxualizezi un atașament pentru o persoană de același sex încep mustrările de conștiință pentru că sexul a fost proiectat de Creator în noi pentru a ne putea bucura de el fără mustrări de conștiință doar în căsătoria cu cineva de sex opus.

| RAY a răspuns:

Atasarea e perfect normal, atractia fizica e ceva tabu pentru societate dar si ia e normala

Răspuns utilizator avertizat
| HazelEyes77 a răspuns:

E normal cum sa nu fie...si ca prietena si ca mai mult de atat. De ce avem atatea prejudecati?

| CleanHeart a răspuns:

Nu,ai facut o fapta prea grava asta sigur ramane in istorie poftim o pusca, adio.

| Lion56 a răspuns:

Da, logiclaughing Ar fi culmea sa nu te atasezi de mama sau tata, sora sau frate, prietene. Da, normal ca te atasezi de o gramada de oameni in viata(doar daca nu te atasezi la propriu ca ii sperii)
Daca te indragostesti de cineva de acelasi gen, desi se poate intampla, NU, NU e normal deloc, e anormal, e chiar foarte aiurea. Daca ai pus intrebarea sperand ca toti o sa sara cu "e normal", tin sa te dezamagesc. Eu nu pot sa zic decat adevarul. happy

| David_Vaduva_1998 a răspuns:

Depinde ce crezi tu ca e normal sau nu. Eu consider ca relatile de acelasi gen sunt normale si ca tot oameni sunt asa cum nu-s rasist absolut de loc politica mea e respectama si vei fi respectat deci nu asculta alti oameni asculta doar de tine e viata ta poti face ce vrei tu daca vrei sa iubesti pe cineva indiferent de gen o poti face Sper Ca Te-am ajutat

| Haiducul325 a răspuns:

Cum adica te-ai atasa, ca prieten/a?

| terente2 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te atasezi de cineva de acelasi gen... opus. Eu asa f*ck!