Pai poti sa ii iei:
~ o bijuterie de argint
~ parfum
~ ceasuri
~ ceva decorativ
~ ceva de plus
~ ceva set [ de exemplu gel de dus cu nu stiu ce balsam si deodorant]
~ geanta
~ trusa de machiaj
Acum depinde si de caracterul feteida in general astea merg cel mai bine...sper sa-ti fi fost de ajutorastept fundita
La 15 ani, nu poti sa spui prea multe despre un tanar, pentru ca el nu e format inca. E dificil de ales, dar e de preferat sa-i cumperi ceva "simbolic" cum ar fi:un album foto, super-de buna calitate in care sa inceapa sa-si faca propriul album, un jurnal intim ( tot de buna caliatate), o carte valoroasa, un album. ceva care sa-i ramana. De nimicuri se va satura, sau se vor invechi, pe cata vreme un lucru neinsemnat dar de mai buna calitate.acesta ramane. Mai putine khitschiuri, mai multa calitate. Si cred ca poti sa scapi si ieftin, daca stii sa te orientezi.
Ia nu te mai scuza atata si asculta la mine. In primul rand La multi ani.In al doilea rand, eu zic sa ii cumperi un plus ceva, daca stii ca e copilaroasa. Daca ii plac lucrurile elegante, cumpara-i un lantisor de argint/aur [depinde ce ii place mai mult] si niste flori.
pa, pa.
O bijuterie (o pereche de cercei sau un lantisor), cosmetice, imbracaminte (daca ii place sa fie mereu in pas cu moda), carti, dulciuri.
Sal.Tias recomanda sa-i cumperi o jacheta nu neaparat din piele dar neagra sau crem.Nu trebuie neaparat sa fie scumpa.Ca sunt si la 15 lei.
Poi, 15 ani, poti sa. i cumperi o bratara de argint, foarte finutza.
ori, haine, ceva la moda. (posibil)
accesori ( gen: okelari de soare, un lantz la fel de finutz,.)
un parfum,
crema pentru corp sau par sau ce vrei tuh.
o geanta, posibil mare, pentru. ca se poarta f f f f mult!
infine, sper ca ti.am fost de ajutor!
Pai habar n-am fiindca nu o cunosc.As fi putut sa te ajut cu un sfat daca imi ziceai cati ani are si ce fel de persoana este.(mai pune odata intrebarea si precizeaza cat mai multe despre ea )(si despre buget).
Esti din Bucuresti? Sunt acele magazine cu orice produs 12 lei, cu imbracaminte si crede-ma, pentru ea gasesti lucruri foarte dragute si ieftine si de buna calitate acolo.
Pai poti sa-i cumperi ceva bijuterii din argint pentru ca nu sunt foarte scumpe sau un ursuletz din plus nu stiu Succes!
Daca vrei ceva mai pretentios : o sedinta la masaj sau spa, un parfum mai scump si pe placul ei, un album foto personalizat.
Daca vrei ceva mai putin pretentios : un buchet de flori, mai multe si colorate la care sa adaugi un fluturas (cumparat tot de la florarie), o cutiuta de bijuterii. poate chiar muzicala, ori un portofel, un ornament dragut, o carte, un tablou, un accesori gen : esarfa, cercei, lantisor. si daca sunt handmade iesi mai ieftin si ai un cadou creativ.
Dar ca sa alcatuiesti un cadou pentru. o fata de 15 ani.verisoara cu putin bani poti incerca : buchetul de flori sau chiar un ghiveci dragut cu niste floricele rosii/roz/portocalii la care sa adugi fluturasul care nu v-a costa mai mult de 5 lei(pana in 5 lei). ghiveciul nu stiu cat, dar se gasesc la florarie si poate la Plus, o pereche de cercei handmade ( in unele cazuri de la 3 lei in sus costa o pereche.gasesti pe net. chiar si eu fac ) si o esarfa draguta in culorile care se poarta toamna asta gen : albastru intens, visiniu, rosu aprins. Il impachetezi frumos si ai deja : 4 elemente dragute si de apreciat. Sper ca ti-am fost de folos. Bafta!
Pai depinde ce tip de fata e!
poti sa ii iei o ciocolata siun ursulet
sau daca ii fata glumeata si carei plac glumele
fai o farsaa
iai o suzeta ceva
Lovepets întreabă: