| Piticutsss a întrebat:

Ma ajuta'ti cu un sfat va rog? Cum il pot face pe prietenul meu sa aiba mai multa incredere in mine? I'am gresit de vreo cateva ori si nu prea mai are asa mare incredere in mine. Si cum pot "scapa" de certurile cu el? Ne certam din absolut orice, ne placem, ne iubim, dar ne certam mai mereu, indiferent de situatie. Evit sa ne certam, dar parca ma influenteaza si mai tare cand il vad ca sta suparat pentru nu stiu ce cuvant la intamplare pe care i l'am aruncat la nervii, sau cine stie ce chestie. Se supara mereu cand nu vreau sa ii spun ce am, daca ma vede "botoasa". Nu stiu ce sa fac! Help.

Răspuns Câştigător
| adrianaiuliana7 a răspuns:

De vreme ce i-ai gresit de cateva ori e cam greu sa isi recapete atat de repede increderea in tine.increderea trebuie castigata.dovedeste-i cu timpul ca poate avea incredere in tine.ar trebui sa fii deschisa fata de el si sa-i spui ce te supara.gandeste-te bine ce spui la nervi. oricum in orice relatie mai sunt si mici certuri si daca spui ca va iubiti cu siguranta veti depasi si momentele astea de certuri! bafta in relatie. sper ca te-am ajutat!happy

3 răspunsuri:
| thelordoftime a răspuns:

Nici unui baiat nu-i place o fata "botoasa " cum ai zis. Ne place mai mult cand zambiti si sunteti fericite.

| MyKytSa a răspuns:

Well.eu zic sa vorbesti intr`O zii foarte serios cu el. sa-i zici cat de mult il iubesti si etc.ii zici ca nu vrei sa va mai certati. ca iti pare raw. imd dupa ce ii arunci un cuv urat l nervi. si incearca si tu sa nu mai fii " botoasa" in preajma lui.caci niciunui baiat nu ii place o iubita suparata tot timpul :* sO: vorbeste cu el si iubiti`va mult`h!:X:X:X funda? puppy dog eyes

| pufulete2 a răspuns:

Ce stiti voi fetele in discutia asta? Sunteti baieti si va dati drept fete sau cum? O fata degeaba intreba alta fata "cum fac sa aiba prietenul meu incredere in mine?".sa zicem ca si fata "aia" are un prieten sa ea l-a facut sa aiba incredere in ea, degeaba! nu exista baieti la fel (in "interirul" lor)asa ca.nu are rost sa iei toate vorbele in serios de aici, poate se agraveze mai tare situatia straight face
Eu zic ca. cel mai bine ar fi sa'l intrebi pe prietenul tau happy