| Gabriel891 a întrebat:

Salut, ma chema Gabi si am 15 ani. In momentul de fata ma aflu intr-o asa zisa vacanta in Londra cu mama mea. Mama mea aici are grija de un copil si familia copilului m-a invitat deoarece mama mea i-a salvat viata copilului. In casa in care sunt acum mai este si sora mamei copilului sotul si copiii ei. Aici in casa aceasta mai degraba ma simt ca un strain, nu sunt ca un musafir, nu am asteptari sa fiu servit sau ceva. Dar toti de aici ma privesc cu dispret, singurii care nu ma dispretuiesc sunt parintii copilului, mamea mea si copiii, pe care eu ii cunosc de mai mult timp...Aici eu nu ma simt prea bine. Ma simt prost si cand vreau sa beau un pahar cu apă. Si nu numai asta, cand toata lumea primeste ceva sa zicem un pahar de suc eu nu sunt chemat, mai degraba ignorat, asta se intampla cand nu sunt parintii copilului acasa. Ma simt foarte prost am impresia ca sunt in plus. Iar cand sunt intrebat ceva si trebuie sa detaliez se vede pe fata lor ca-i
plictisesc. Nu stiu ce sa fac.
Imi poate da cineva un sfat?

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Caută să-ți scurtezi timpul de ședere acolo și să te întorci cât mai repede acasă.
Există un proverb de care țin cont foarte mult:
"Calcă rar în casa aproapelui tău, ca să nu se sature de tine şi să te urască."
El poate fi aplicat în multe cazuri; chiar și în al tău. De exemplu, este recomandat ca să te vezi față în față cât mai rar cu putință cu cei care nu prea te plac. Stai mai mult pe afară, plimbă-te și vizitează locuri decât să stai aproape de cei care nu prea te plac, chiar dacă în mijlocul lor sunt și persoane care te plac. Dar pentru o singură persoană care nu te place, este suficient ca să nu stai în mijlocul lor.

5 răspunsuri:
| Elena9328 a răspuns:

Sa discuți cu mama ta situația

| Peridava a răspuns:

1. Englezii sunt mai reci, nu ca romanii care iti dau cu forta mancare, sucuri si altele.
2. Poate tu nu vorbesti corect engleza (ca mai toti romanii) si ei nu inteleg ce spui. Stiu multa lume care "vorbea perfect" dar ajunsi acolo nu se intelegeau cu nimeni.
3. oricum ai da-o, esti strain in casa lor.
4. Mama ta e doar o angajata, nu membru al familiei. De ce ti-ar da atentie?
5. Romanii sunt priviti cu dispret in orice colt al lumii.

Stai acolo si invata si altceva decat sa fii cocolosit.

| Gabriel891 explică:

Multumesc tuturor, pentru raspunsuri. Am sa iau ceva in considerare din fiecare.

| Violleta2022 a răspuns:

Discuta cu mama ta situatia asta.

| teo530 a răspuns:

Stai numai cu persoanele care te plac