| Apalzla a întrebat:

Salut, mă cunosc cu fata asta de vreo 10 ani de zile, am fost împreună cu altă fată ceva timp iar după ce m-am despărțit temporar de ea, am fost cu fata de care vorbesc acum, după un timp am revenit la relația aceea și am rănito destul de mult.
Intrebarea mea este a trecut peste un an de la eveniment), dacă am realizat cat de mult insemna fata asta pentru mine, indiferent de cât de tare am rănito aș mai avea vreo șansă cu ea?

4 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

10 ani nu se sterg cu buretele. Se pot trece peste multe intr-o relatie ce dureaza de zece ani. Dar depinde si cum a fost relatia. Daca au survenit in timp si alte rani sau probleme, sunt sanse sa nu mai fie posibila reabilitarea ei. Dar cel mai mult conteaza cit de mare e rana pricinuita. Daca ai ranit-o doar pentru ca ai fost cu acea fata, nu e o problema prea mare, daca au survenit si alte chestii, poate fi o chestie extrem de serioasa.
Poti avea o sansa daca mergi sa discuti cu ea, sa ii spui ce inseamna pentru ea, si sa ii spui ca regreti cele intimplate. Daca o faci cu toata inima, si ea percepe acest lucru, s-ar putea sa mai ai o sansa.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu cred ca te mai poti intoarce acolo unde ai scuipat, ca nu te va accepta, iar daca te accepta va fi doar ca sa-si bata joc de tine, pentru felul cum te-ai comportat cu ea.

In orice caz, relatie fericita nu mai poate fii, fiindca increderea este distrusa, fericirea compromisa iar viitorul cu ea nu exista.

Cauta-ti o a 3-a fata si ia-o de la capat, dar de data asta ai grija sa nu mai ranesti pe nimeni, invatand din gerselile anterioare!

| Lioana a răspuns:

Nu avem de unde sti ce ai trait cu fata asta si ce simte ea pentru tine. Daca inca te iubeste, da, mai ai sanse chiar daca ai ranit-o. Dar trebuie sa te porti foarte delicat cu ea. Sa-ti ceri scuze, sa-i spui cat de prost ai fost, si sa fii un om schimbat care nu o mai dezamăgește.

| Kamiyashiro a răspuns:

Ha-ha. Păi tocmai ca ai rănit-o, ai șanse dar nu mai ai încredere. Trebuie să lucri mult timp fără încrederea acordată și după ce crezi ca are încredere in tine undeva tot va avea îndoială. Dar cred că sunt mai multe etape ale siguranței oferite, una e să-i duci inelul. Mă rog, nu știu de ce ai rănit-o dar ispășirea este să oferi răscumpărare păcatelor tale față de ea chiar impotriva neîncrederii ei de care nu trebuie să te lași intimidat și să te îndoiești de tine. Depresia unei relații fie bună, fie rea e dată tot de tine funcție de propria ta încredere in tine. Dacă devii orgolios la "fițele" ei de răscumpărare a rănilor e ca tot nu ai încredere in tine destulă. Nu te concentra pe încrederea in relație la început. Ea nu mai exista dar trebuie reconstruita cu timp dedicat. Adu in prezența ei momentele in care va bucurați sau ceea ce va bucura.