Prin gelozie si posesivitate poti sa-ti indepartezi rapid sotia!
Daca ea este mamica proaspata, are nevoie de sprijinul tau pentru a-si creste copilul, nu de crize de gelozie!
Salut,
Nu esti dificil,esti doar disperat si gelos peste masura.
Gelozia in primul rand,; lasa asta pentru femei,lor le place mai mult drama...
Daca era sa nu fie iubire,atractie,nu ajungeai sa te casatoresti cu ea si sa ai un copil cu ea.
Excepti fac anumite interese!
Pana aici toate bune si frumose.
Daca intervine anumite lipsuri emotionale, sentimentale si spiritoale, exista riscul sa te insele.
La fel si aparitia monotoniei.
Daca nu te-ai gandit pana acum la asta, te gadestia acum.
Cum sa gandesti? Profund si realist.
Daca e sa te insele, te insala si cu tine de mana.
Pana acum sunt presupuneri si si scenari.
Din experienta mea, am ajuns la o concluzie cat se poate de realista.
De obicei e 90% vina barbatilor cand sunt inselati, asa ca analizeza bine situatia!
Nu cred ca ar avea de ce sa iti faci griji din moment ce a vrut sa aiba o fetita cu tine e normal ca te iubeste si cred ca ar trebui sa discuti pe tema asta cu ea si sa ii spui ce te doare, asta daca nu ai facut-o deja, e normal sa ai frica asta, nu esti singurul, probabil patesti asta din cauza la prea multe dezamagiri in dragoste si despartiri, priveste-i faptele prin care iti dovedeste ca te iubeste si nu cand o spune sau jura, asta e egal cu nimic practic, ai mai multa incredere in tine
Cred ca nu ar trebui sa mai ai complexe de inferioritate si sa iti asumi daca ti-ai luat o femeie frumoasa.
Bucura-te de ea si de fetita voastra si nu te mai gandi la prosti.Cine vrea sa te insele te va insela cu tine de mana iar daca o tot presezi pana la urma o va face
Iubirea este îndelung răbdătoare și buna. Arata-i ca o iubesti prin lucruri aparent minore. De exemplu ajut-o cu copilul, faceți trebui casnice împreună și faceti-va timp pentru voi. Mergeți fără copil doar voi doi. Iubirea se întreține prin incredere si respect. De asemenea, iubirea nu e geloasa.
Esti cu capu?
pai asa vrei tu sa ti femeia langa tine?, faaa jura pe mortii si ranitii lu mata ca ma iubesti!
o sa vina cat de curand vremea sa te lase pentru unu care nu o pune sa se blesteme si sa jure atat cat o faci tu!
Esti dus cu pluta daca crezi ca o femeie o ti langa tine cu blestemu lu tutankamon sau mama omida!
Si vad ca esti tigan!
la voi se poarta cu injuraturi la tot pasu prin casa.
dai inainte tigane!
Ești retardat, n-am pretenții!
Pai nu esti singura persoana care este atat de geloasa si posesiva. Asta se intampla la multe lume. In primul rand ai devenit scalvul propriilor ganduri, tu te stresezi pentru ceva care nu s-a intamplat deloc si nici nu e pe cale sa se intample. Nu mai pune intrebari daca esti ok sau daca esti destul de bun pentru ca dai semne ca nu esti sigur pe tine. Nevasta ta sigur te iubeste si te accepta asa cum esti altfel nu ai mai avea o fetita. Femeile se gandesc inainte sa accepte un copil deoarece prezinta o responsabilitate. In al doilea rand, nu exista "tipul mai bun" atata timp cat tu esti ala bun, fii mai lejer, antreneaza-te ca sa ai un stil de viata sanatos si sa arati bine, citeste, uita-te la documentare, ocupa-te de fetita, scoate nevasta in oras, fa un mic cadou o data sau de doua ori pe luna....nu sunt lucruri complicate dar vei fii alt om si cu siguranta te va aprecia si mai mult.
Trebuie sa scapi de gandurile negative, acestea sunt ca scaunul care te leagana, iti dau ceva de facut dar nu te duc nicaieri.
Eu cred că ar trebui să nu mai fi complexat. Nu trebuie să iti jure ca te iubeste si chestii de genul. Cel mai bine ar fi sa fi tandru, sa-i oferi o floare din cand in cand si sa nu mai lasi gelozia si paranoia sa te distruga! Daca vei continua sa o sacai cu intrebari gen "Ma iubesti?" se va plictisii. Parerea mea. >…