| Catttt4 a întrebat:

Ma macina o problema de ceva vreme. Cu prietenul meu avem 8 luni (ne cunoastem de 5 ani), luna aceasta de la data de 1 a fost o perioada dificila, simteam doar raceala si indiferenta din partea lui. Am facut cunostinta cu un baiat din oras dar care e plecat peste hotare,aveam impresia ca m-am indragostit din prostie, el e super dragut, este atent, grijuliu, are toate calitatile care le caut intr-un barbat. Nu stiam ce sa fac. Intr-un final am analizat si am decis sa ramin cu prietenul meu care chiar si pare rece, nu are asa mari posibilitati etc. I-am spus aceasta lui X si s-a suparat rau. Stiu ca nu am procedat corect indragaostindu-ma de altcineva cit ma aflam intr-o relatie, dar oricum nici nu ne-am sarutat cu X. Crede-ti ca am luat decizia corecta? FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Nu te mai lasa nici tu asa pacalita de aparente.
Eu si stiu sa-ti spun de ce ai impresia ca te-ai indragostit: nu mai primesti suficienta atentie, tanjesti dupa ea, iar tipul asta apare din senin si ti-o da. E normal sa ai impresia ca te-ai indragostit de el.
Si sa stii ca nu merita sa te lasi influentata 100% de comportamentul asta. Grijuliu, draguti etc. sunt toti la inceput cat e totul lapte si miere. Nu mai crede ca e fat-frumos doar dupa primele luni.
Eu zic c-ai procedat bine doar daca ti-l scoti pe acela din cap si incerci sa-ti repari relatia, sau incepi pur si simplu o alta daca esti pregatita.

7 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna dimineata,

Draga, daca noi o sa-ti spunem ca ai luat decizia corecta, o sa ai aceeasi impresie? O sa te faca pe tine sa te simti mai bine? Tu ne-ai spus practic o... poveste, noi putem sa ne dam doar cu parerea, in timp ce tu ar trebui sa fii sigura pe alegerile pe care le iei in viata, sa stii ce vrei si sa te ghidezi dupa asta. Eu pot sa-ti spun ca da, ai luat decizia corecta, pentru ca asta am facut si eu la un momendat in viata mea, insa tu trebuie sa simti asta. Tu trebuie sa stii ce vrei. Tu trebuie sa fi multumita de decizia luata, pentru ca doar tu iti controlezi viata. Ia-ti un pic de timp si petrece-l cu tine insuti, analizeaza-ti viata, pune-ti semne de intrebare si raspunde-ti singura la intrebari pentru ca tu esti rolul principal din viata ta, te poate ajuta o singura persoana si anume: tu.

Stiu ca acum poate raspunsul asta nu o sa te ajute cu nimic, spui ca esti confuza, dar in timp, o sa capete sens si ce zic eu. Succes!

| AndreeaDenisa14 a răspuns:

Eu zic ca daca persoana cealalta cu care erai impreuna s-a racit ar fi trebuit sa il intrebi de ce nu sa te indragostesti de altcineva, dar sa stii ca tot timpul se intampla sa fi intr-o relatie si sa te indragostesti de cineva. Adica cam aproape in toate relatiile minte iti e la persoana cu care esti impreuna si inima la persoana iubita. Numai tu poti lua acum hotararea.

Bula
| Bula a răspuns:

E viata ta, decizia ta.
Raspunsul vei afla doar peste mult timp, poate doar la batranete.

| anonimg a răspuns:

Corect înseamnă că nu trebuie să intrii in alta relație cât timp esti deja in alta, chiar daca aceasta de pe urmă nu este strălucită.
Este bine că ai rămas cu primul, chiar dacă el este totuși rece. Relația nu trebuie să înceteze atunci când apar dificultăți în aceasta. Relația nu este făcută pentru confortul nostru, ci pentru a-l partenerului.
Iar daca nu învingi dificultățile apărute în relația aceasta, cum le vei învinge pe cele care ar fi apărut dacă ai fi schimbat relația? Si sa nu crezi că există bărbați și femei perfecte.
Tu trebuie să îl ajuti pe prietenul tau, să ai răbdare cu el si să-l înțelegi tot asa cum ai fi dorit să ti se facă tie.
Ai procedat bine ca ai rămas cu prietenul tău. O relație se va destrăma in clipa când vom căuta fericirea noastră proprie. Noi trebuie să fim fericiți atunci când vom căuta fericirea celuilalt.

| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca nu iubesti pe nici unul, atata vreme cat nu stii pe care sa-l alegi. Cu prietenul de langa te culci si te gandesti la altul plecat peste hotare, desii, nici nu stii daca esti sau nu insarcinata cu asta.
Nu crezi ca ar trebui sa-ti revizui putin comportamentul si mintea? Sa vezi clar ce vrei, si mai ales cu cine vrei?

| Andersen2k18 a răspuns:

Din povestea ta se vede ca nu stii ce vrei, sunt decizile tale, nu cred ca putem sa-ti spunem daca a fost corect sau nu.Tu vei vedea in timp daca a fost buna alegerea facuta.Stii omul a fost inzestrat cu libertatea de a alege, uneori aceasta libertate te poate aduce spre succes dar poate sa te aduca si in dezastru.

| RAY a răspuns:

Tu rational vrei una iar emotional alta, voua va plac baieti indiferenti, reci nu cuminti si grijuli, tu doar te-ai razbunat pe iubi tau atat ca sa-i atragi atentia, dar acum omul poate i va pasa mai mult de tine dar si pierderea increderi in tine