Daca este o petrecere de oameni adulti, un copil de 12 ani nu are ce cauta, de aceea nu te-a invitat fratele, ca sa nu se simta responsabil de tine, mai ales daca se consuma si alcool pe acolo.
Sincer o sa vina câțiva oameni de la 20 de ani in sus, si nu trebuie sa simtă responsabil ca sunt destul de mare sa am grija de mine si ii cunosc toți prietenii! El nu bea alcool
Aici nu-i vorba ca tu nu poti avea grija de tine, aici este vorba de varsta total nepotrivita pentru o petrecere intre adulti, unde copii chiar nu au ce cauta.
El a vrut sa ma invite dar nu a știut cum cca sta departe si nu a putut sa vina ca muncea apoi a ajuns acasă la el si după câteva minute a început! Acuma îmi pare rău ca nu am fost mi-a zis cumnata ca trebuia sa vin! Dar oricum ea nu m-a invitat.
Nu-ti fa probleme, acum este tarziu, desii ar fi putut s ao faca unul din ei, nu au facut-o, ceea ce denota clar ca au evitat sa te invite.
Sincer, eu cand fac petreceri doar cu adultii, mentionez sa nu vina cu copii, nici daca au 15-16 ani, ori tu ai doar 12.
Motivul este ca: fiind gazda, trebuie sa ma ocupd e mjusafiri, iar un copil este o grija in plus, pune mana unde nu trebuie, sta in gura adultilor si aude ce nu ar trebui, bea alcool fara sa spuna, s au cine stie ce prostie mai face.
Imi pare rau pentru tine, dar trebuie sa intelegi ca, sunt petreceri unde copii minori chiar nu au ce cauta.
Nu-i adevărat eu sincer când ma mă duc pe undeva sau la cineva acasă stau intr-un colt nu vorbesc, nu deranjez pe nimeni! Iar eu singurul lucru pe care il beau e suc!
Tu tot nu pricepi nu?
Copii nu au voie la petreceri de adulti, unde se discuta si sex, se fac glume cu tente sexuale, unde copii chiar nu au ce cauta acolo sub nici o forma.
Aici nu era vorba de deranj sau paguba la mancare, ci de faptul ca toti adultii s-ar fi simtit inconfortabil, stiind ca printre ei este un copil de 12 ani, care are urechi la discutiile lor.
Asa ceva s-a evitat prin neinvitarea ta, lucru perfect normal si sanatos pentru toaat lumea.
Petreceri din astea poate dai tu!
Mai asculta si tu pe cineva mai mare decat tine...Am 14 ani si nu ma duc la petreceri de adulti si sunt singur acasa si nu ma plictisesc.Nu ai si tu prieteni sa chemi la tine sau sa iesiti in oras la o plimbare?
"Mă, Aline, pregătește-te că viiiiiiiiiin"
O fi o petercere pentru ăia mari, dacă înțelegi ce spun