Deja mi-a zis sa ne despartim nu ma mai intereseaza, de acum stau cu o fata doar sa o *** nu mai vreau iubire ma pis pe ele
Tsi acum tin la ea cel mai mult?
Obisnuinta din trecut.
Asa mai merge, nu uita ca toate femeile sant cùrve in afara de mama
DAca incepi s-o stresezi cu drame si intrebari o sa faci numa s-o indepartezi, dupa atata timp ar trebui sa ai cat de cat incredere, si daca e sa faca ceva, sigur o sa se faca imprejurarile de asa natura sa afli si te desparti si gata,
Are 14 ani e fata la ora aia pe strada?
Bineinteles ca nu-i normal.
Dar este chestie de timp, pana o prinde Politia si o ridica, ca nu are ce cauta un copil nesupravegheat pe strazi, in miez de noapte.
Probabil se va apuca de prostitutie de mica, daca nimneu nu o supravegheaza... ori o vor racola pedofilii sa munceasca pentru ei.
Un copil de varsta asta, singura pe strazi, nu ajunge niciodata bine!
Nu, ca doar ora cand iese defineste daca e fata sau nu. Aparent ai o mentalitate mai ingusta decat parintii ei care o si lasa. Si eu la ora si varsta ei stateam pe afara in zona casei si n-am patit nimic, mai bine decat sa stea in casa pe telefon sau alte chestii de genul
La 13-14 ani, te indragostesti in fiecare zi, dupa toti care trec pe strada. ESte un sentiment normal, pentru ca, te bucuri de tot ce vezi si auzi, de tot ce intalnesti si traiesti, acum incepand sa percepi vaiat un pic diferit, tocmai pentru ca treci de la copilarie la viata de adolescent.
Nu ai cum sa pierzi o prietena, decat daca ea nu mai vrae sa fie cu tine.
Ea vrea distractie la 12 noaptea?
Dar parintii ei unde sunt?
La varsta asta, inca nu sunteti capabili sa discerneti bienle de rau si ea s-ar putea inhaita cu cine nu trebuie.
Parintii trebuiesc avertizati si fetita protejata!
Nu am probleme de genul sa nu mai tina la mine sau ceva doar ca ma deranjeaza ora la care iese, ies si eu dar sunt baiat daca ma intelegeti, dar eu de cand sunt cu ea am renuntat la multe lucruri pe care le faceam iainte pentru ea si acum ma face sa sufar foarte rau
Am uitat sa mentionez ca parinti ei nu stiu, deoarece sunt despartiti si ea sta cu tatal ei care pleca in Anglia si el chiar pana acum a avut grija de ea, dar acum nu stie ca o lasa cu bunica ei, daca i as zie imi este frica sa nu ma cert cu ea
Nu trebuie sa renunti la nimic din ce te face pe tine fericit pentru absolut nici o persoana. Revin-o la obiceiurile care te faceau fericit. Relatiile din adolescenta sunt de regula doar relatii pasagere care te fac sa iti dai seama cam ce vrei, castigi experienta. Un procent foarte mic din relatiile care se formeaza in perioada asta tin mult timp. Si daca o pierzi ce? Fiecare sfarsit este un nou inceput. Esti nesigur, de asta ai impresia ca o sa o pierzi doar pentru ca isi petrece timpul cu alte persoane si brusc face ceva ce nu facea inainte. Daca e sa i se intample ceva i se poate intampla foarte bine si pe timpul zilei.
I am zis nu intelege deloc