| Neagu_Andrei_1996 a întrebat:

Salut.
Ma numesc Andrei si am 14 ani.
M-am certat grav cu parintii mei, ajungand sa ma injure de morti si de toate cele.
Mereu imi spun ca nu fac nicio tema si ca stau mereu degeaba, dar nu e asa.
Mereu le spun ca am facut dar imi trantesc cu replica asta peste fata: Daca nu te-am vazut, inseamna ca n-ai facut.
Azi am fost la meditatii(am facut 3 compuneri de dimineata) am stat 2 ore acolo, am iesit o ora cu un prieten, m-am intors acasa(crede ca m-am jucat 30-o ora de minute) si am stat 2 ore 2 si un pic sa fac la mate.Din tema asta la mate n-am stiut sa fac un exercitiu si sar amandoi pe mine ca de ce ma joc si toate cele.Le-am zis ca o sa fac maine la meditatii si de aici a inceput.
Sincer va zic, da, am inceput sa tip foarte tare fiindca nu mai suport s-aud ca nu fac nimic niciodata (acum un an mama m-a facut puscarias si a zis ca n-o sa ajung nimic in viata) si am note destul de bune.
Mama mea vrea sa invat toata ziua fiindca am un examen de dat anul asta si ii zic ca nu pot. Fiinca eu nu suport sa invat toata ziua. Vreau sa ies, sa vorbesc cu prietenii mei...
Legat de cearta asa din seara asta, am inceput sa tip la ei tare sa ma lase. Tata a inceput sa dea in mine si sa spuna ca sunt nesimtit ca tip dupa m-a injurat de morti si nu stiu ce.
Stiu ca am doar 14 ani, dar nu mai suport sa stea atat langa mine.
O sa ziceti...asta este, esti prea mic dar sunt destul de matur

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"am inceput sa tip la ei tare sa ma lase" - aș zice că TU torni gaz pe foc

| mgtow a răspuns:

Leo intorci tu cand ajung pe mana ta la batranete, le zici fùck off - m-ati batut de mic acum va descurcati

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!