Nimeni nu te poate ajuta in aceasta problema, poate doar Dumnezeu.Citesc de multe ori pe acest site, intrebarea : " cum sa ma razbun pe x", si mereu spun ca aceasta mentalitate e o mentalitate de "tzata". Ai gresit enorm, atunci cand ai aflat adevarul despre ea. Poate nici macar nu era atat de grav. In acel moment fie, trebuia s-o parasesti fie trebuia s-o ierti. Te-ai complacut in cea mai oribila razbunare, relatii cu alte fufe, mai fufe decat Ana. Pacat ca si ea a acceptat. Oare de ce? Ai stat sa asculti ce spune ea despre vechile ei relatii? Poate au fost un sir de nesanse, nu de destrabalari. Tu te-ai complacut intr-o viata mizera, plina de inselari.chiar inainte de nunta. Ea nu te-a mai inselat dupa ce ati devenit prieteni, soti. Tu, da! Tu esti cel care a inselat, nu ea! Normal ca cea de-a doua fata te iubeste sincer, ca pentru tine, ea e imaculata. Dar tu nu esti, tu esti murdar.Ai inselat in timpul unei relatii.Ar trebui sa-ti faci un proces de constiinta, si sa vezi cat de mult ai gresit, fata de amandoua femeile. Daca gandesti cu inima, ar trebui sa ramai cu Nicoleta, daca gandesti cu creierul, ar trebui sa ramai cu Ana, fata de care tu ai gresit mult mai mult decat ea.Eu vad in viitor, si cred ca totusi nu vei fi fericit cu nici una din ele, daca continui sa fii manat de ideile de razbunare.Copilul tau va creste fara tata, Nicoleta va fi mereu geloasa pe mama copilului tau, etc, etc. Sincera sa fiu, eu sa fiu in locul celor doua femei, nu m-as uita nici cu spatele la tine. Mi-as vedea de viata mea, cu copil(sa platesti pensie alimentara toata viata)sau singura(Nicoleta). Si stii de ce? Pentru ca tu nu ai nici o valoare in ochii mei: inseli tot timpul, chiar si pe tine insuti, si asa vei ramane.
E clar ca ti-ai incurcat serios viata si inca de tanar! Logic, daca pentru Ana nu mai ai nici un sentiment, ar trebui sa divortezi fiindca relatia nu se va imbunatati, ci se va deteriora si mai mult! Nu e sfarsitul lumii si nu esti nici primul care vei face asta, dar risti s-a cam rupi relatia cu fiul tau! Nu te invidiez si trebuie sa fii constient ca vei avea probleme si cu parintii, si cu ea, iti va fi cumplit de greu fara copil si ar fi posibil ca relatia cu Nico sa nu mai fie asa roza cand te va vedea prins in atatea probleme si necazuri! Iti doresc sa ai puterea sa le rezolvi cu bine!
Sa stai cu cea pe care o iubesti.Nu-i nimic daca ai un copil, poti oricum sa-l vizitezi, sa-i platesti pensie alimentara, etc.Nu renunta la iubirea ta.
O poveste cam ciudata.
Daca tu ai spus ca te-a mintit de ce nu te-ai gandit de atunci pana sa ramana gravida.acum practic te leaga copilul acela de ea.
Poate ca dragostea pentru nicoleta e doar o obsesie de a ta.
Aduna-te si pune-te in locul copilului tau ti-ar place ca tu sa cresti fara unul din parinti. daca nu erai sigur pe dragostea ta fata de ana nu mai faceai pasul asta.
Sfatul meu :aduna-te gandeste problema la rece si apoi trage concluzia.La multi ani!
P. S inca ceva:
Gabi vezi ca roata se invarte odata si odata.
Ca risti sa ramai fara nici o femeie. Daca mai continui asa.
Trebuia sa stii in ce te bagi dar asa e in Romania stau o luna 2 3 se casatoresc la 2 3 luni se despart.
Dupa parerea mea casatoria cu persoana pe care pretinzi ca o iubesti te leaga pe veci.
Salut Gabi. Din ce am inteles, problema e una de ordin juridic, nu reusiti sa va intelegeti in mod amiabil? Atunci mergi la partaj. Depui actele de divort, iei avocat, te reprezinta, daca avocatul e bun vei castiga.
A, scuze ca-ti zic... ai sanse ca copilul tau sa nu ramana cu tine...
Parerea mea este ca ar trebui sa stai cu fata pe care o iubesti.nu mai conteaza ca ai un copil cu ana, vei putea sa ai grija de el si asa, ce nu a mai div lumea?(chiar si cu mai multi copii.
deci ramai cu niko...bafta!
E timpul sa-ti revii.Nu se poate sa stai cu sotia ta dar gandul iti este tot timpul la cealalta.Ai spus ca sotia a fost prima iubire nu se poate sa o uiti asa usor. Daca vei face un pas gresit pe parcurs vei putea avea remuscari.Viata se schimba[cunosc cazuri, fostele sotii au devenit amantel fostilor soti]. Uitati trecutul tu si sotia ta si priviti inainte cu incredere.