anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, ma numesc Ovidiu.Eu plac o fata cu un an mai mic decat mine, i-am scris ca o plac si a zis daca poate sa zica pas la scoala imi este destul de rusine sa dau ochii cu ea dar eu o iubesc foarte mult si nu stiu ce sa fac ca sa ma placa si ea.Am ochii verzi amestecati cu albastru, parul castaniu 1.54 ea are 1.60 pe acolo si am 45kg am 12 ani. Ce sa fac sa ma placa? Va rog ajutati-ma! Multumesc

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca să te placă trebuie să te cunoască. Ca să te cunoască trebuie să vorbești cu ea. Apoi să te întâlnești cu ea, să petreceți un timp împreună. Nu contează că ai doar 12 ani iar ea este cu un an mai mică ca tine. Nici kilogramele nici culoara ochilor.

| Andreeush a răspuns:

Dacă ea nu te place trebuie să accepți asta.
Fete mai sunt, oricum încă tânăr pentru a avea astfel de probleme.

| sofisis a răspuns:

Nu ai cum sa o faci sa te placa. Un om, la orice varsta, te place sau nu. Daca te place, te place numai pentru ca esti. Daca nu, poti sa faci si tumbe. Tine de chimie

| sadrian46 a răspuns (pentru sofisis):

Ține de chimie și de informație. Iar chimia se poate schimba cu informație. Uneori tumbele schimbă chimia. Astfel are ce să facă ca să o facă să îl placă, de exemplu tumbe.

| sofisis a răspuns (pentru sadrian46):

Gresit. Niciodata nu o sa poti sa faci o persoana care nu te place la modul romantic, sa te placa. Da, te poate place ca persoana, poate sa ii fie drag de tine dar chimia e imposibil sa o creezi.

| sadrian46 a răspuns (pentru sofisis):

Știi ce o interesează pe viață? Ca tu să faci copii, asta este viața. Teoriile despre chimie nu o interesează și nu au valoare decât dacă se nasc copii din ele. Modul romantic sau cel spaniol, când zici ole la bubuială.

| ywar a răspuns:

O iubesti la 12 ani? Hm, ia-o de nevasta

| chuckmanson a răspuns:

Ce dramă oribilă, voi plânge pentru tine prietene drag! Fii puternic și nu te lăsa, go girl laughinglaughing

| icewolf a răspuns:

Frate, ai 12 ani, normal as zice ca nu conteaza dar ca sa ajungi sa spui asta la varsta de 12 ani, hai srs acum. Nu ai ce face, ea ti-a zis pas. Pai asta rezulta ca e o fitoasa, plus ca are 11 ani, ce Dumnezeu faceti voi la varsta asta, mancati din aceeasi inghetata? Eventual va mai tineti ocazional de mana. Frate daca vezi ca a raspunde asa las-o balta ca oricum tie mai bine fara. Plus, oceanul e plin de pesti. Mai ai timp ca nu mori acum.