Of. ce situatie complicata.mai ales ca e vorba de prima dragoste.eu una cred ca ai avut motive sa fii gelos si hai sa recunoastem... din momentul in care ti a zis ca astepta pe altul apoi sa impacat cu tine logic ca ai ramas cu frica asta. e ceva absolut normal. orice om ar fi facut la fel in locul tau.intr adevar poate ai iubit o cu adevarat dar gandeste te ca mai sunt si alte fete.stiu ca acum nu pare asa, am trecut si eu prin asemenea clipe si oricat imi ziceau ceilalti ca va fi bine, eu nu mai aveam speranta ca voi fi fericita de atunci incolo. dar crede ma ca lucrurile vor reveni la normal.se pare ca tu esti un baiat foarte atent cu iubita ta si sunt sigura ca vei gasi o fata care sa te aprecieze si sa te respecte foarte mult.incearca sa o uiti, gaseste alte activitati, fa ti prieteni noi iar in viitoarele relatii incearca sa nu fii asa gelos.si nu mai fi asa aspru cu tine.nu este doar vina ta. sper sa te ajute sfatul meu macar putin.si nu uita oricand ai nevoie de sfaturi, ne gasesti aici>:d
Nu a fost bine at cand ai facut-o in acel fel pe mine daca mar face prietenul asa nu as mai vb cu el cu toate ca ar veni la mine si miar cere iertare dar nu as accepta pentru ca o data ce a indraznit prima oara o va face iar si iar si de la niste cuvinte la palme! parerea mea! ce sa spun daca ai lasa gelozia la o parte ar fi perfect cu gelozia nu rezolvi nimic din contra! inceraca sa indrepti lucrurile si vezi poate va fi totul bine anuntama si pe mine daca a mers ca sunt curioasa ! succes!
Stiu laura am gresit, dar i-am demonstrat ca o iubesc si a vazut ca numai gresesc, si chestia cu gelozia da e aiurea, nu sunt genul sa fiu asa. am vorbit cu ea aseara nu cred ca am facut bine, am intrebat-o daca e bine sa mai sper sa continuam si a zis ca nu acum, poate mai tarziu
Multumesc alexandra chiar ma ajuta sfatul tau, o sa o las in pace sa isi vada de viata ei, daca asa a ales, as fi putut sa ii ofer clipe minunate impreuna dar asta e. sunt alte probleme mai importante nu
Sa terminat definitiv. e cu altu' acum, sper sa fie fericiti, viata nu se opreste in loc.continuam,or veni vremuri mai bune