Nimic.ai prea obisnu'o. adica e o luna, mai asteapta si tu sa faceti 6 luni si da'i ceva dar o luna e putin, sunteti inca in perioada de cunoastere si obisnuinta unul cu celalalt.succes
Pff.ceva ce iar place.o bratara frumoasa din argint.sau cercei mici pentru a doua gaura (daca are 2 gauri la o ureche).
Ceva simplu dar si special...cum ar fi o bratara, un lantisor, un ursulet de plus sau iesi la un suc cu ea. Succes! :d
O Floare o pereche de cercei daca ai bani scoate-o la un suc...Gestu conteaza crede'ma.Shi sa fie cu dragoste si sinceritate(fetele simt)
P.S Si eu sunt fata si stiu>:d<
Hmmmmmmmm fetelor le plac trandafirii si lucrurile vesele! iti zick eu poti alege flori sau ursuleti...o scoti in oras, etc...dar ceva romantic si vesel! mult noroc amice
Ceva semnificativ.Ai putea sa-i dai un talisman care sa fie doar al vostru.Sau o parte de inima ca lantisor iar cealalalta sa fie la tine.In general ai putea sa-i dai bijuterii
O floricica, o felicitare, o pereche de cercei, alte bijuterii sau daca stii pe la tine prin oras chestii pentru. iubita ca breloc de chei sau alte chestii de genu asta :d Succes!
Ca fata fiind consider ca un trandafir rosu e cel mai frumos cadou primit de la partener