Da, chiar cred ca-i degeaba.
sunt inca 3 ani, iubirea cea mare e in primul si eventual si al 2-lea an, dupa incepe usor usor sa se instaleze o monotonie, sa mai scada sentimentele din intensitate, sa te saturi deja de certuri si din astea si sa te faca sa ti se ia. Daca in timpul asta v-ati despartit deja de 7-8 ori, ce mai faceti inca 3 ani? sa nu mai vorbesc ca sunteti la varsta cand incep schimbarile de comortament, de personalitate, anul viitor poate sa fiti persoane cu totul diferite, cu alte dorinte. SUNT INCA 3 ANI LA DISTANTA.
"sunt cu o fata la distanța de 2 ani și vreau sa țin aceasta relație pana la 19 ani"
Lipsa folosirii unei virgule cat si mancarea unor cuvinte esentiale face ca o propozitie sa aiba alt inteles.
Sunteti la o distanta de 2 ani, de merg cu masina sau de mers pe jos? ani-lumina se folosesc pentru masurarea (aproximativa) a distantei dintre obiectele din spatiu, ma gandesc ca si la voi se masaoara in ani dar nu lumina.
Cred ca ai vrut sa zici ca este diferenta de 2 ani de zile intre voi.
Relatiile de la distanta nu merg cand esti mic de ani, din mai multe considerente...si nu merg nici cand esti mare...cam din aceeasi problema si anume DISTANTA!
Stii cum e,fiecare crede in ce vrea,uni iti dedica toata viata gasiri unei fantome, dar cine sa le spulbere lor credinta,uni cred ca pamantul e plat,omul este o masina de credinte,tu ai o credinta,credinta cum ca ea te iubeste,ca o sa fiti pe viata impruna sau macar cand visezi tu,sunt credinte atat,si eu am fost in locul tau de multe ori in adolecenta,erau credinte si ca orice credinta mau dezamagit,acum in prezent eu numai cred in fantezi de astea,gandeste rational,critic, nu reprima ratiunea, e fata e la pubertate, hormoni si tu la fel, de ce sa iti reprimi dorinta sexuala pentru o fantezie, 2 ani pentru nimic, pe bune si banuiesc ca esti virgin
1. sunteti pustani care nu stiti nici cu ce se mananca prietenie, daramite iubirea.
2. relatia la distanta nu rezista si este toxica. (vine la pachet cu foarte multe nemultumiri si frustrari)
Aici era vorba de 30 de despărțiri: https://www.tpu.ro/......la-19-ani/
Părerea mea e că în cazul ambilor e prematur să vă gândiți la relații de prietenie băiat-fată. O să investiți mult timp și emoție în ceva inutil la vârsta asta. Pierderea va fi la alte capitole ale vieții: gen studii, carieră. Și dacă pierdeți acolo, când va fi timpul pentru o prietenie o să aveți fel de fel de piedici (gen lipsă loc de muncă bun, locuință, stabilitate emoțională).
Am citit pana la partea cu parolele, mai mult nu ma intereseaza.
Ai grija cu cine impartatesti parolele de la profilele de socializare, mail-uri etc, sunt sanse sa regreti la un moment dat. Stiu ca ai doar 16 ani, varsta frumoasa si sa zicem ca nu prea procesezi foarte bine in momentul de fata, dar fa un exercitiu de gandire.
Pleaca de la premisa ca nimeni nu e de incredere si nu o sa suferi in viata.
Salut,ei bine relatiile de la distanta sunt mai greu de mentinut de cat cele din apropiere.Atunci cand cunoastem o persoana doar pe internet ne este foarte greu sa-i cunoastem viata in amanunte din simplul motiv ca nu o putem vedea.In mediul online e foarte usor sa oferim informatii false si sa ne ascundem starea interioara, ba chiar putem sa inventam o personalitate falsa.In lumea reala chestiile stau cu totul altfel, cand stii o persoana foarte bine, respectiv cunosti si care-i sunt prietenii, parintii si membrii familiei, iar de la ei poti obtine informatii utile despre persoana data.Cand comunicam cu cineva in lumea reala,putem trage mult mai multe conlcuzii despre persoana data de cat atunci cand comunicam in mediul online,astfel incat comunicarea paraverbala este foarte importanta.E foarte greu sa ai incredere in cineva pe care il cunosti doar online,deoarece nu ai niciodata o garantie ca iti spune adevarul,pe cand in lumea reala chestiile stau altfel. Avand o relatie online vei fi nevoit sa respingi alte fete reale din viata ta,dar prietena ta va fi gata oare sa respinga vesnic baietii care vor aparea in viata ei? Odata si odata si ea s-ar putea sa vrea o afectiune din partea cuiva pe care sa o poata simti si fizic,nu doar moral, si atunci cum ai putea sa o faci sa se razgandeasca cand nu va puteti vedea? Este decizia voastra de a ramane impreuna, daca va iubiti sincer si credeti ca in urmatorii ani aveti sansa de a locui alaturi, atunci veti avea la sigur o relatie puternica, dar trebuie sa atragi atentie faptului ca pe internet oamenii sunt cu totul altfel de cat in lumea reala.Personal,mi-am facut prieteni pe internet, si cand i-am intilnit in lumea reala am ramas total dezamagit, si ei la fel, si cam toate aceste prietenii au luat sfarsit.Decizia iti apartine doar tie.
In principiu, tu ești singurul care poate răspunde la întrebare... Dar eu îți spun așa: "plina e balta de peste"
Va certati din nimicuri? Sunteti copii! Ce veti face cand veti da de greutati?
Apoi, tu chiar nu gresesti? Sau nu recunosti fat de ea, nu te prinde cu nimic. Tu ai informatori sau se da de gol, iar ea nu poate afla nimic despre tine.
Daca esti indragostit cu adevarat, poti astepta.
Mai bine te ai desparti de ea, probabil te foloseste...si e mult prea mult ca sa stati 3 ani la distanta sa nu va vedeti, si oricum pana atunci ti se va schimba mentalitatea, nu o sa reusiti sa fiti mai mult de un an de acum incolo, incearca, dar decat sa suferi dupa ca ai stat atata degeaba cand puteai sa ai o fata pe care sa o vezi toata ziua...