E poza veche de 2 ani
Nu conteaza
Sfatul meu personal e sa te barbieresti, pun pariu ca faza cu barba e doar un moft de moment dar crede-ma nu barba te face interesant ca om ci atitudinea, deci asculta parintii pentru ca ei nu te vor invata de rau niciodata
Mai..nu e moft..inainte o tineam foarte scurt si colegii imi spuneau ca imi sta bine asta in decursul a 6-7 luni. Intr-un fel imi da si putina incredere in mine deoarece sunt timid
E strict parerea mea si iti zic sincer pentru a avea incredere in tine depinde de atitudinea ta nu de barba, parerea mea despre barbatii cu barba e una nasoala dapai la pusti ca voi....Colegii o pot spune si la misto dar daca zici ca parintii ti-au dat un sfat cred ca e mai de incredere sfatul lor....repet e doar o parere tu faci cum vrei
...
Si frarimiu are barba, ii sade bine insa odata la 2 luni o rade de tot, macar ca o contureaza bine
Te contrazici!
Tata iti interzice sa te barbieresti, dar totodata iti spune ca numai preotii/calugarii au barba.
Ca sa iti lasi barba asa de mare, inseamna ca esti lenes, nu iti place igiena. O tai la 4 saptamani si ai scapat.
Tata ii zice sa se barbiereasca nu ii interzice
Salut dacă ție îți sta bine cu barba atunci lăsați-o, ex. Eu am 20 de ani iar dacă îmi dau barba jos arat de 13 ani și îmi sta foarte naspa mulți care ma văd fără barba se uita ciudat la mine dar tata îmi spune ca îmi sta m-ai bine fără barba. Pentru ca pe vremea când avea el 20 de ani marea majoritate își lăsau doar mustață