| Mihai972 a întrebat:

Mie imi place mult de o fata (toata lumea isi da seama ca o iubes doar ea nu vede) nu este la scoala mea este o distanta intre noi doi de aproximativ 5km. iar eu sunt putin mai mic ca ea... si nu imi gasesc cuvintele cand ma intalnesc cu ea. incep sa ma balbai iar pe Facebook nu stiu ce sa ii zic, daca ii zic ca imi place de ea probabil o sa inceapa sa rada. sau sa nu imi mai raspunda acum ceva timp am mai incercat dar degeaba.
Stie cineva o rezolvare la aceasta problema?

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Daca e sa-i placa de tine si sa fie interesata,nu va rade.
Daca e vreo mironosita de aia fitoasa,posibil sa si rada si sa se laude si sa te puna si intr-o postura jenanta.
Nu trebuie sa-i spui ca o placi,cel putin nu direct.
Pe facebuck trebuie sa-i studiezi bine profilu.
Asa vei stii ce sa-i spui.
Nu fi prea serios,poti deschide conversatia despre lucrurile care i plac ei,o sa-i faca placere sa vorbesca despre asta.
Dar cum am zis mai sus,nu fi mereu serios, o vei plictisi.
Foloseste-te de mici joculete sa o tachinezi si sa o provoci.
Cand vezi ca e receptiva, poti sa o inviti in oras.
Daca accepta e interesata.
Daca ajungi aici, vezi cum faci ca altii sa strici totul de la prima intalnire.
Daca nu merge, asta e, mai sunt si alte fete.
Succes!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mai astepti vreo 2-3 ani sa mai cresti, sa scapi de balbait si sa inveti sa scrii ep FB.

| peperonies a răspuns:

Te duci la ea pe Facebook, telefon, fata in fata unde vrei si ii zici ca iti place de ea. acum mingea e la ea in teren si vezi ce face cu ea. e mai bine sa stii decat sa te intrebi mereu ce s-ar fi intamplat daca...

| leapșa a răspuns:

Nu-i zi din prima ca-ti place de ea. Fa-o si pe ea sa-i placa de tine mai intai.
Fa-o sa rada, dar cu stil. Daca nu-ti vin glume pe loc in minte, fa haz de tine nu de altii si incearca sa te apropii putin cate putin de ea. Intreab-o ce-i place (filme, muzica, culori, mancare, fructe etc) daca se mai uita la desene, daca are multi prieteni, cum se intelege cu familia, cu fratii etc. Dar bine, nu toate odata.
Apoi trebuie sa te apropii de ea si fizic, ca de continui numai verbal, te baga-n friendzone. Iti pui mana peste mana ei, o privesti in ochi sa vezi cum reactioneaza, iar de aici totul va veni de la sine. zic.

| bos090 a răspuns:

Vezi elementele comune. Pe scurt cunoastetiva mai bine