Poti sa-i cumperi accesorii (cercei, bratara, ceas, colier), trusa de cosmetice, parfum sau un tricou mai dragut sau o fusta moderna, daca stii ce gusturi are la haine.
Poti sa-i cumperi o bratara sau un lantisor de argint.
Un parfum.
Niste farduri sau un luciu de buze.
Un tricou sau o bluza.
Mesaj : Cu aceasta ocazie vreau sa-ti spun ca tu mereu mi-ai fost alaturi la bine si la greu. Imi esti o adevarata prietena. Iti urez un calduros LA MULTI ANI si mult succes in viata! Cu multa dragoste a ta prietena ____!
Sper ca te-am ajutat. Funda? :*
Un prieten iti este un ajutor atunci când nu iti merge bine, un confident cand esti singur, un ghid cand cauti un zâmbet atunci când eşti trist, un cântec când eşti fericit.Iti multumesc pentru ca esti prietenul meu.La mulţi ani!
Recunosc că nu sunt prietenul perfect,nu sunt întotdeauna acolo unde ai nevoie, nu te pot pot face sa zambesti tot timpul, dar un lucru este foarte sigur:iti voi fi un prieten bun pentru totdeauna.La mulţi ani!
În lumea noastră, totul se schimbă, dar un singur lucru ramane cert:vei ramane mereu prietenul meu, dincolo de cuvinte, dincolo de timp şi dincolo de distanţa.La multi ani!
Acest mesaj nu contine grasimi, colesterol sau aditivi. Este in intregime natural, dar contine mult, mult zahar. Totusi, nu poate fi nici pe departe la fel de dulce ca persoana care-l citeste. Zambeste si La multi ani!
Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata… La multi ani!
Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!
Te iubesc mai mult decat te-am iubit ieri, dar nu mai mult decat o sa te iubesc maine.La multi ani!
Traznite-ar fulgeru’ iubirii, lovite-ar zana fericirii, cu canciocu’ sa zidesti bani multi pe pereti si o mie de ani sanatate, La multi ani!
Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata… La multi ani!
Persoanele speciale sunt rare… noroc ca te-am intalnit… La multi ani din inima!