Eu i-as cumpara o floare de aia de camera frumoasa. De ex. o tufa de trandafir, un palmier, stiu eu... orice.
Daca ai vrea sa ii dai un cadou facut manual de tine care nu te va costa nimic poti alege de aici:
-o cutie pentru diverse obiecte mici
Ai nevoie de: o cutie de lemn sau niste placute subtiri care le poti lipi tu, o bucata de carpa de 2 cm latime si 4-5 cm lungime, scoici sau pietricele, sclipici, picatura si daca doresti alte obiecte decorative.
Creeare:
Daca ai cutia gata o poti aranja direct, dar daca ai placute egale le aranjezi in asa fel incat sa fie o cutie.Carpa o vei lipi pe margine pentru a putea deschide cutia.Vei da cu lipici, aracet sau picatura, dar mai bine folosesti aracet.Umpli cutia cu aracet pe fiecare parte, atentie, sa nu fie gros.Asezi scoicile sau pietrele frumos, apoi dai cu sclipici, a scuze, mai intai dai cu sclipici, apoi cu scoici.Pe partea de jos a cutiei (fundul) poti scrie ceva frumos.In interior poti lipii o bucata de matase sau sa o lasi asa.
Felicitare
Ai nevoie de:
-carton colorat (hartie glasata tare), alte hartii colorate, modelul ales si diverse accesorii pentru personalizare.Aici n`am ce indicatii sa-ti dau... Uite un site unde poti vedea multe scrisori facute manual: http://www.mireladascalu.ro/? cat=16
P.S.-I poti oferi ambele, apropo, pe site-ul asta sunt mai multe deci da si la Others...Succes! Funda?
anonim_4396 întreabă:
Razvan1_4095 întreabă: