| E8841942 a întrebat:

Salut, mîine este ziua a unei mătuşi de ale mele şi împlineşte 50 ani deci întrebarea este în felul următor:

Ce cadou pot eu să îi procur? Dacă se poate URGENT!

8 răspunsuri:
| crmr a răspuns:

O bluza un plover ceva un colier parfum felicitare cutie de bomboane

| Piisiiiii a răspuns:

Un plover cu broderie frumoasa, o pereghe de margele, un parfum etc.

| Maream a răspuns:

Eu i-as cumpara o floare de aia de camera frumoasa. De ex. o tufa de trandafir, un palmier, stiu eu... orice.

| MeGustaaaaa a răspuns:

Daca ai vrea sa ii dai un cadou facut manual de tine care nu te va costa nimic poti alege de aici:
-o cutie pentru diverse obiecte mici
Ai nevoie de: o cutie de lemn sau niste placute subtiri care le poti lipi tu, o bucata de carpa de 2 cm latime si 4-5 cm lungime, scoici sau pietricele, sclipici, picatura si daca doresti alte obiecte decorative.
Creeare:
Daca ai cutia gata o poti aranja direct, dar daca ai placute egale le aranjezi in asa fel incat sa fie o cutie.Carpa o vei lipi pe margine pentru a putea deschide cutia.Vei da cu lipici, aracet sau picatura, dar mai bine folosesti aracet.Umpli cutia cu aracet pe fiecare parte, atentie, sa nu fie gros.Asezi scoicile sau pietrele frumos, apoi dai cu sclipici, a scuze, mai intai dai cu sclipici, apoi cu scoici.Pe partea de jos a cutiei (fundul) poti scrie ceva frumos.In interior poti lipii o bucata de matase sau sa o lasi asa.

Felicitare
Ai nevoie de:
-carton colorat (hartie glasata tare), alte hartii colorate, modelul ales si diverse accesorii pentru personalizare.Aici n`am ce indicatii sa-ti dau... Uite un site unde poti vedea multe scrisori facute manual: http://www.mireladascalu.ro/? cat=16
P.S.-I poti oferi ambele, apropo, pe site-ul asta sunt mai multe deci da si la Others...Succes! Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiind femeie, un buchet de flori e întotdeauna binevenit, sau o floare de casă, cum spune cineva. Altfel, noi nu-ţi cunoaştem mătuşa, deci nu avem cum să ştim ce şi-ar dori sau îi lipseşte. Asta depinde doar de tine.

| harciog a răspuns:

Daca n-are mos linga ea ar trebui sa-i duci sugestiv citeva prezervative.

| CoquineNoire a răspuns:

Avand in vedere ca e la menopauza, du-i niste Valium si lubrifiant.

| NatureSelf a răspuns:

Set de paharele, sau ceva tricott special. O vaza,