De ce ar chiuli dupa un program? colegii o chinuie dupa un anumit program? clar este o problema la scoala, daca ea de fapt vine acasa deseori, nu chiuleste neaparat aiurea, la filme, prin parcuri, etc. musai trebuie vorbit la scoala si vazut care-i problema, chiar daca e cumva frecvent sa fie un mediu nu tocmai prielnic la scoala asta nu inseamna ca oricine poate suporta acest mediu. ar fi mare pacat, pentru ca ea ar avea de pierdut. incearca sa vorbesti cu ea sa vezi de fapt care-i treaba, daca poti incearca s-o urmaresti discret o perioada, si nu ezita sa vorbesti si cu parintii despre asta, poate merg ei la scoala sa vorbeasca cu diriga/profii. eventual o puteti muta la alta scoala, aveti mare grija sa nu clacheze de tot. succes!
Mai bine mergi la scoala si vezi ce se lntampla.Chestia cu acel biletel pare foarte ciudata. Daca ar fi vrut sa chiuleasca ca nu-i plac anumite ore ce rost avea sa-si faca un program? Sa nu care cumva sa-l fi scris si sa-l fi lasat intentionat pentru ca nu a gasit alta cale de a va spune ca are probleme la scoala.
Pe lângă discuţia cu dirigintele... ar fi de ajutor zic eu o vizită la psiholog. Nişte activităţi plăcute în această perioadă, ceva practic, la care se pricepe şi ar putea să îi redea încrederea în ea. Probleme ca acestea am avut şi eu, dar stând singură, nu cu alte colege şi hăndrălăi, resturi nereciclabile.
Gesturile ei sunt dovada crizei adolescentine. Va trece! Are nevoie de ajutor.
Si eu am probleme cu unii colegi la scoala, chiar azi am avut o problema la ora de sport am jucat football si a castigat echipa mea iar celalalt "copil" a vrut sa imi dea cu mingea in cap... Astfel de oameni nu ar trebui sa existe in societate
Trebuie sa discuti cu diriginta/dirigintele ei, sa ii explici prin ce trece din cauza colegilor si cum gaseste scapare in chiul. Sigur va gasi o cale de rezolvare a acestei probleme. Insa daca zici ca minte. poate si asta cu colegii e o minciuna. Poti vorbi cu colega ei de banca de exemplu, sa o rogi sa iti confirma sau sa iti infirme spusele ei.