Copii aia nesimtiti si rautaciosi totusi si-au dat seama de ceva este? nu cred ca este cum crezi tu, ca aici treaba este si psihica dar si hormonala. noi barbatii hetero avem un set de filtre prin care ne dam seama rapid daca un alt barbat este gay, stii tu mai ales la cei care au latura femina foarte dezvoltata asa cum este pe la designerii de moda etc aceia au un anumit fel de a fi, anumite miscari care-i dau de gol.
Nu am idee daca pe tine chiar te-a afectat chestia aia sau de fapt erai gay si nu stiai, dar daca zici ca esti bi nu vad sa fie problema asa de mare.
Eu zic sa cauti raspunsuri atat la psiholog cat si la tine insuti, si homosexualilor le plac femeile sa stii!
Dar ca sa fii cu o femeie sa faci o familie cu ea atractia trebuie sa fie atat sentimentala cat si sexuala, daca nu iti lipseste nici una nici alta atunci nu-ti face probleme.
Frt deci nu am gesturi de femeie sau ceva. si nici nu port ca unii str8 pantaloni ridicați pana la genunchi sau să am fite daca la asta te referi. Lor nu le convenea ca eu nu la băgam în jocurile lor și nu facem parte din aceeași gașcă.
Ei o spuneau pentru ca erau rautaciosi, dar din ce spui ai tendinte spre bisexualitate.
Ce ma?
Bisexualizat lol
Ce zici tu cu amanta NU ii schimba orientarea sexuala daca el e hetero.
Bisexual daca ii plac si barbatii pe langa femei.
Pansexual daca ii plac si femeile si barbatii bi si travestitii, transexualii si homosexualii.
Homosexual daca ii plac numai barbatii.
Nu imi plac travestitii, transexualii... Nu suport bărbații care se machiaza, poartă haine de femei si au fost mai mari ca a unor femei... sunt mai al dracu ca un str8 si cred ca din mana unuia a ar mai scapa.dar din mana mea viu nu prea cred
Am si acea parte de str8 care nu acceptă ****.
Aoleu... Pai asa de slab esti? Te-ai lasat influentat de acei copii? Serios? Bai ce barbat mai esti tu atunci? Zic astea pentru ca vreau sa constientizezi acest lucru si gravitatea problemei. Nu am nimic cu acele persoane carora le plac barbatii, treaba lor. Dar tu, daca zici ca iti plac fetele. si ti-au placut, dar te lasi influentat de circumstante, asta este o problema tare grava. Nu ai incredere in tine? Nu iti doresti sa fi alaturi de o fata, sa va iubiti, sa iti ofere placere din toate punctele de vedere? Daca nu reusesti sa ii spui cuiva despre asta (ma refer la o fata) sa stii ca nu este timpul pierdut deloc.
Termina cu filmele alea despre gay, uita-te la filme cu fete, femei ceva ce iti place. De ce te-ai uita la filme despre gay? Doar pentru ca asa au zis unii? Uite si eu zic acum sa nu te mai uiti si sa incerci celelalte categorii. Cand o sa intretii relatii sexuale cu o fata si o sa o satisfaci (indiferent cum) si ea pe tine, o sa observi cum intervine ideea de barbat, orgoliul de barbat si placerea ca tu faci ceea ce faci.
"Familia traditionala este cea mai mare prostie"? Cum adica? Ce inseamna familie traditionala pentru bine? Un baiat si o fata? Asta este o prostie? Daca asta crezi, atunci nu cred ca ai putea sa iti formezi una. Nu, familia e familie, nu exista familie traditionala, exista doar familie, cu oricine vrei sa o formezi. Nu vrei sa iti formezi o astfel de familie pentru ca, ce? Din cauza ca tu crezi ca e o mare prostie?
Sau hai sa o luam altfel, de mic ai fost manipulat, ti s-au impus anumite ganduri, ti s-au format idei dupa cum au vrut altii si ai inceput sa crezi ca asa este.
Daca o sa se ajunga sa vorbesti si cu o fata si te refuza, este foarte ok. Lucrurile astea se intampla mereu, nu trebuie sa te descurajezi. Asa se formeaza experienta, nu poti sa ai succes daca nu esuezi cel putin odata.
Daca te ai uitat la filme gay si ti au placut, uitate si la filme cu femei si barbati poate iti vor placea si alea. Eu nu cred ca poti deveni gay de la niste vorbe, atractia e simpla o simti fata de sexul opus sau in alte cazuri fata de acelasi sex. Nu e problema asa mare, spui ca ti a placut si fete si baieti... Concluzia mea este ca totusi esti un pic confuz, mai asteapta si nu ti face griji, accepta te asa cum esti, important e sa fii ferucit, nu te gandi acum la familie, copii, este timp
Eu zic ca fiecare stie cum este, daca simti ca iti plac doar fetele ce conteaza parerea lor, Mergi cu incredere si vorbeste cu fetele care iti plac si vezi cu care ramai.Nu mai pune la suflet rautatile altora.Nu stiu cum poate sa te ajute un psiholog, ii dai banii degeaba si te cheama la psihoterapie si o lungesti un an si te costa o avere.
Nu ești gay, doar ești un imbecil care îl doare părerea unor idioți, ce puula ma știau copiii la 12 ani să fii gay, pune-te pe picioare odată.
Dacă spui că nu te-a atras nici un băiat atunci nu ai de săți bați capu că ai fi gay sau bi.
Ceva de genul am pățit și eu... Încearcă să renunți la filmele acelea, încearcă să vorbești mai mult cu fetele si să incerci să le intelegi mai bine si cu timpul se va rezolva totul, vei avea prietenă, copiii etc... totul e să vrei