| Nelly15 a întrebat:

Nici nu stiu daca pun intrebarea asta pentru ca nu am cu cine sa vorbesc sau chiar pentru un potential raspuns care sa ma ajute dar in ultimul timp, ultimul an a fost depresiv si nu numai. Nu am si nu am avut niciodata o iubita. (Doua relatii online, dar fara vreun rezultat). Am 17 ani si probabil unii considerati asta o varsta frageda, dar chiar simt nevoia de a avea pe cineva pe care sa iubesc, nu sa ma joc, nu cum e prea des intalnit deja.

De fiecare data cand incerc sa ma bag in seama cu vreo fata, ori deja este interesata de ceva, ori subit isi pierde interesul si nu inteleg de ce. Vorbim, dezvolt, sunt interesat de ea si de lucrurile care-i fac placere, le incerc si eu ca sa avem ce sa vorbim, fac multe eforturi pe care probabil nici nu le observa. Nu fac pe simpul, ci doar arat ca-mi pasa, de ce nu merge nimic? Investesc atata timp in asta incat cu fiecare fail devin tot mai sceptic, tot mai mult cred ca o sa ajung singur intr-o zi.

Nu sunt fotogenic si nici frumos, nu neg ca asta nu e probabil motivul principal pentru care toate lucrurile merg prost. Insa pana si aici am incercat tot ce mi-a stat in putinta sa fac ceva cu mine, de la sala (de care oricum o sa ma tin si din care am facut o mica obsesie) pana la haine si prostii de care nu imi pasau pana acum. Chiar nu stiu ce as putea face. Asadar intrebarea e ce e gresit la mine? De ce nu merge nimic, orice as face?

14 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Poate ca nu e gresit nimic la tine. Nu toti baietii sunt Macho Man. Unii chiar nu au trecere la fete.
Si eu am fost ca tine. Nu ma prea bagau in seama fetele. Doar la 24 de ani s-a indragostit una nebuneste de mine. Trist e ca mie nu mi-a placut. A mai fost una la 25, dar tot asa. Putea fi ceva la 27, dar eram in probleme pana-n git, incit nu imi puteam permite o relatie. Abia la 30
am avut prima prietena. O luna. Si inca una, cateva luni, la 35. Am dat insa lovitura la 37, ' cand m-am si casatorit. Acum facem acusi 13 ani impreuna.
Bunica mea avea o vorba: "Orice sac isi are petecul". Eu l-am gasit. Si tu il vei gasi. Am cunoscut un baiat de la tara, nu prea ingrijit, stirb, uritel. Ma intrebam daca vreodata il va baga o fata in seama. Si l-a bagat. Tirziu si pentru el, dar e casatorit acum.
Asa ca, spera. Nu aduce anul ce aduce ziua. Oricind o poti cunoaste. Va veni si momentul tau.

| cristimihailov a răspuns:

Boss,

Lasand la o larte zgomotul, te-ai intrebat ca poate nu te invarti in cercul potrivit?

| Goddessss a răspuns:

Cu răbdarea treci marea...
atâta am de spus.
nu e nimic greșit cu tine.
Si eu am 17 ani si nu am avut nicio relație.
Acuma situația la mine e puțin diferita. M au abordat mulți băieți, dar fie nu mi plăceau de ei, fie nu aveau caracter asemănător ca al meu.
Gândește te ca băiatul pe care l am plăcut, m-a placut si el înapoi si tot nu am ajuns la relatie. (din cauza prostiei, bineînțeles), (nu ne am prea exprimat sentimentele si aia a fost).
eu nici nu imi mai bat capul. Eu imi vad in continuare de liceu, băieți tot vor fi si aia e.
Acuma te înțeleg si eu perfect. Te compari si tu cu altii ca vai ce au ei, câte relatii, câte combinații...
Asa făceam si eu. Am plâns de frustrare pentru ala vreo 3 luni bune, dar asa a fost sa fie.Ce nu e de tine nu e si gata.
Fiecare lucru se întâmplă cu si pentru. un motiv.

| alexalx1234 a răspuns (pentru Goddessss):

Fetelor, pentru voi e usor. E imposibil sa nu fiti abordate de cel mult un baiat. Pentru un baiat e mult mai greu. Trebuie sa arate foarte bine fizic, sa aiba bani, dar si masina ca altfel nu se uita niciuna la el.

| Goddessss a răspuns (pentru alexalx1234):

Ai zis totul bine la început si cand ai zis de bani si de mașină m-am enervat puțin.
Nu e corect ceea ce zici. Ca voi unii dintre voi, găsiți doar materialiste asta problema voastră. Totuși care bărbat ar sta cu o femeie care lucrează ca post de menajera?
no același lucru se aplica si la femei. Rareori sa fie cazuri in care sa nu se țină seama de venitul acelei persoane.
Ca sa nu te mint si asa, eu personal nu m as combina cu un băiat sărac lipit pământului. asta e adevarul.
Dar nici cu unul foarte bogat, deoarece atunci viata ar fi ft plictisitoare, si ar pierde farmecul, totul pe tava... meh. Ceva între, e cel mai bine, un băiat decent...
Si crezi ca toți băieții au bani și mașini? lol
Gândire ft primitiva...
si da, fata aia nu se culca cu mașina, dacă știi ce zic...

| sabin89 a răspuns (pentru Goddessss):

Chiar bine ai zis "Gândire ft. primitivă". Am mai văzut asta şi la alţii aici pe site. Nu ştiu ce-i cu ei. Peste 90% din combinaţiile între băieţi şi fete n-au nicio treabă cu banii şi maşinile. Cel puţin în liceu. Păi au majoritatea elevilor de liceu maşină? Sau mulţi bani? Să fim serioşi. Vor veni ele şi maşinile şi banii la vremea lor, dar nu când eşti prin clasa a 10-a sau a 11-a de liceu.

| Goddessss a răspuns (pentru sabin89):

Exact.
Asa oameni... de parca ei ar avea nu știu câți bani in cont.lol

| Clytia a răspuns:

Problema ta e faptul că te stresezi prea mult și ai așteptări acolo unde nu trebuie. Păi gândește-te, abordezi o tipă pe net, vorbiți câteva zile, nici nu ieșiți în realitate, deci nu ai de ce să-ți faci așteptări și mai ales să te simți dezamăgit după. Gândește-te că o să mai vorbești cu multe fete, o să te mai lovești de multe "eșecuri" pană o să întâlnești pe cineva așa cum îți dorești tu. Lucrul ăsta nu trebuie să te demorlaizezi, ci din contră contribuie la formarea și experiența pe care o vei capăta de-a lungul timpului.

| MPersephone a răspuns:

Stii problema ta cea mai mare si am mai observat-o la multi baieti care nu au noroc la fete? Tot ce faci, o faci cu speranta ca se va uita una la tine. Nu, e gresit. Tot ce faci, trebuie sa fie numai pentru propria ta dezvoltare. Si schimbarea mentalitatii poate aduce noi concepte si idealuri in viata ta. Tu esti complet fara iubita. Asta nu inseamna ca nu vei avea una, daca iti schimbi gandirea probabil vei avea. Dar ea nu te va completa sub nici o forma. Si nu ai vrea tu sa fii cea mai buna versiune a ta pentru fata potrivita? Succes!

| CatalinB11 a răspuns:

Intr-adevar, esti foarte tanar, dar acest lucru nu ar trebui sa fie un impediment in a gasi o fata cu care sa relationezi. A gasi persoana potrivita cu care sa interactionezi, cu care sa rezonezi si sa aveti lucruri in comun, nu este tocmai cea mai usoara treaba. Incearca sa renunti la a mai aborda fete in mediul online, deoarece este un mediu destul de superficial, in special in interactiunile umane. Incearca, in schimb, sa abordezi fete la tine in clasa, in grupurile de prieteni comuni sau in diferite circumstante sociale. Nu este usor, intr-adevar, dar daca ai sa intri in vorba cu o fata cu care sa descoperi ca ai lucruri in comun si sa va placeti unul pe altul, atunci poti fi sigur ca sansele de a lega o prietenie sunt mult mai mari decat in mediul online. Prin mesaje scrise pe internet se pierd foarte multe aspecte de baza al comunicarii: tonalitatea, expresiile si trasaturile fetei, limbajul non-verbal, etc. Si inca un lucru foarte important, incearca sa nu te mai dai peste cap pentru a face pe plac cuiva. Incearca sa fii tu insuti, natural, politicos, sa te respecti pe tine asa cum ii respecti si pe cei din jur. De altfel, incearca sa accepti ca, in viata, nu de putine ori, lucrurile nu ne ies asa cum ne-am dori dar, asta nu trebuie sa ne impiedice sa ne dezvoltam si sa devenim cea mai buna varianta a noastra. In legatura cu aspectul fizic, noi, ca oameni, nu prea avem cum sa facem schimbari majore, dar nu lasa aparenta fizica sa te defineasca ca persoana. Incearca sa citesti, sa iti dezvolti abilitati si pasiuni, pentru a fi o persoana cat mai interesanta, si, nu in ultimul rand, simtul umorului conteaza foarte mult. Nimanui nu i-ar placea compania unei persoane posomarata 24/7. Mult succes iti doresc!

| Nelly15 explică:

Multumesc tuturor pentru ajutor, as sta sa raspund individual insa nu cred ca are sens sa va mai irosesc timpul. Presupun ca o sa raman pe tusa de acum, cel putin o vreme, mai ales dupa ultima intamplare (cea care m-a determinat sa pun si intrebarea)
Mai exact, de o tipa simpla, singuratica pe care am intalnit-o intr-un grup de prieteni in urma cu ceva timp, am incercat sa ma apropii de ea, dar in zadar (ne ne nimeream niciodata), la sfatul unui prieten care era in acel grup si iesea zilnic cu ea am ajuns sa-i dau mesaj pe Instagram, unde nici macar seen n-am primit. (Afland totusi ca tipa a vazut instant mesajul si l-a lasat in asteptare, zicand "daca ma plictisesc poate ii dau mesaj", cu asta mi-a cazut fata sincer, dar am presupus prosteste ca poate nu se simte sigura in privinta cu mine, asa ca am incercat singura metoda pe care o mai aveam la indemana, un "cadou" (desenez de aproximativ 5 ani de zile digital si nu numai, din care am ajuns sa castig si bani, m-am hotarat sa-i fac un portret si mi-am petrecut intreaga noapte sa-l termin, si m-am ales cu seen. Asteptam doar un raspuns, stiam ca e negativ, dar as fi preferat sa-l primesc oricum. Desi si tacerea. probabil e un raspuns.) Din greseli inveti, o sa continui sa lucrez la mine si imi voi lua gandul de la fete. cel putin o vreme. Vad ca eforturile mele sunt in zadar. Multumesc pentru ajutor

| Nelly15 explică (pentru Nelly15):

Edit: Nu avea iubit sau ceva, evident. Si din auzite nu ii placea de nimeni la moment, oricum nu o judec si ii respect in continuare decizia.

| ValentinBa a răspuns:

Lucrurile astea nu vin planificate. Încearcă să nu te mai stresezi, fata potrivită pentru tine va apărea la un moment dat. Ai o vârsta fragedă și nu ai experiență, peste 10 ani când îți vei aminti ce râde. Succes.

| vvladandrei1999 a răspuns:

O sa îți las câteva cuvinte, în viață exista câte cineva pentru oricine. Tu doar trebuie să lași destinul să lucreze pentru tine. La momentul potrivit care este foarte bine calculat, îți va apărea persoana iubită când nu te aștepți mai puțin. Doar crede în tine și Dumnezeu happy