Mda, din pacate nu ne alegem in ce familie sau in ce loc sa ne nastem...si eu am meditat asupra acestui fapt, si spun sincer ca mi-as fi dorit sa ma fi nascut in alta tara pentru ca vesnica problema in familia mea au fost banii!
Tu ar nu ar trebui sa iti faci niciun fel de griji si sa te porti natural oriunde ai merge si orice ai face dar sa fii tu macar multumita - traieste pentru tine nu pentru ceilalti. Ei au viata lor si tu pe a ta, si tu esti singura care decide ce vrea si cum vrea sa faca.
Simte-te independenta si ia decizii - nu e cazul sa te simti abandonata doar pentru ca ei au luat un pic mana de pe tine! E un pas important din viata ta. Tu fii comunicativa, si straduieste-te sa pastrezi o legatura buna cu ei!
Succes!
Incearca
Tu spui, de fapt crezi ca parintii tai nu te mai iubesc?, nu mai tin la tine?, pai sa iti spun eu ceva, tu pana acum ai avut ochii inchisi, daca tu il invinuiesti pe verisorul tau pentru tot ce ti se intampla inseamna ca "doamna Viata" trebuia sa iti dea o lovitura ca sa te trezeasca din visul tau. Acum nu mai esti un copil, nu stiu cati ani ai dar oricum a venit momentul sa iti iei viata in maini si sa mai lasi deoparte dragalaseniile si stilul tau de viata roz, viata e muuuuult mai grea decat si-o poate imagina cineva vreodata, o sa stii despre ce vorbesc numai atunci cand o sa treci si tu prin niste greutati adevarate, cand o sa ai de luat decizii nasoale dar importante, nu mai gandi asa pesimist acum, ar trebui sa fi fericita si fara nici o grija ca parintii tai iti dau o gramada de bani si ca inca te asculta cand ai nevoie sa povestesti ceva cuiva. Incearca sa schimbi si tu ceva in viata ta!
Concentreaza-te pe ceea ce stii ca poti face cum nimeni nu mai poate, pe ceea ce-ti place, si fii fara grija, nimic nu e permanent, daca acum te ignora pe tine, vei vedea ca peste catva timp nu va mai fi asa. Te vei maturiza si vei intelege mai bine lucrurile. Incearca sa te implici mai mult in activitatile verisorului tau, sa ii devi prietena. Daca el este "centrul interesului", iar tu vei sta mult in preajma lui, vei recastiga atentia celor dragi. Trebuie sa ai rabdare si de ce nu, sa te bucuri de clipele pe care le poti petrece fara sa te sacaie cineva permanent sau sa te supravegheze
Te-ai invatat sa fii in centrul atentiei. Romanul are o vorba: "tot invatul are si dezvat". Incearca sa te linistesti si sa-ti iei viata in propiile maini. Sunt copii care n-au un ban, lupta si ajung pe primele locuri. Incearca sa intelegi ca nu totul este pentru tine si nu totul trebuie sa-ti vina fara munca.Ai devenit egoista si egocentrica. Ar trebui sa stai de vorba cu un psiholog.
Pur si simplu nu-mi mai pasa de ceilalti si nu invinuiesc pe nimeni mikafetizadulcica,si am destui care ma iubesc! Si am mai spus, eu pe verisorul meu il iubesc enorm, el nu are nicio vina! Pur si simplu mama si tata sunt intr-o continua cearta cu ei si mai sunt si eu la mijloc!
Dom'le sorin2tudora nu sunt nebuna sau dusa,nu-mi imagiez eu... dumneavoastra ar trebui sa mergeti la psiholog, daca nu vreti sa auzi purul adevar! Asta e!
"Cum parintii nu-si pot alege copilul, nici noi nu ne putem alege parintii!"