1.Momentele de neimplinire sufleteasca sunt prezente in vietile tuturor, la un moment dat. Se spune ca o gandire pozitiva este totul, dar nu este; problemele nu dispar, dar sunt sigura ca o gandire pozitiva te va ajuta sa treci peste toate aceste dificultati.
2.Din alt punct de vedere, consider ca nu ar trebui sa te mai bazezi pe rude sau cunostinte, ai toate sansele sa fii dezamagit, deoarece in cotidianul actual, nimeni nu e cu tine, ci doar impotriva ta.
3. Stiu ca ai fost dezamagit de faptul ca ai invatat o limba in zadar, fara sa iti foloseasca la ceva, dar cu engleza nu este acelasi lucru. este o limba de circulatie, nu vei regreta ca ai invatat.o (nu faci nimic fara ea). In plus, cred ca nu iti va fi greu sa o inveti, este totusi o limba usoara ( comparativ cu altele).
4.+ nu te gandi la toate problemele societatii, nu te privesc. Concentreaza.te pe fericirea ta, munceste si toate visurile ti se vor indeplini. Iti zic din experienta.
p.s: nu uita ca pentru a reusi, in orice domeniu, ai nevoie de bani. E un punct de la care poti pleca: Fa bani, dupa toate visurile tale vor fi ca si indeplinite.
Viata e grea, asa suntem noi formati, insa nu te baza pe familie asa mult si oricum invata cat mai multe limbi amice, momentan nu ai 18 ani, dar dupa aia sa vezi ce bine iti prinde. Cat despre vremuri grele, omenirea asa fost dintotdeauna. Nu regreta, nu ai de ce, viata merge inainte ( daca regreti tot timpul pierzi ce se intampla acum sau poate in viitor) si ce rost are sa fii trist? te ajuta cu ceva asta? fii mai optimist si tu.Iti urez bafta!
Bineinteles ca si eu am avut zile proaste in care simteam ca sunt cea mai nefericita fata, care e dezamagita maxim.
Inteleg partea cu spaniola.Dar de ce nu mergi pe cont propriu la munca.Ai vazut ca in rude nu poti avea incredere.De ce nu incerci sa iti faci propria viata, cu propriile reguli? Poti face ceva si cu spaniola, desi engleza e cea mai raspandita limba straina, Chiar te sfatuiesc sa o inveti.
Alessandraa24 întreabă:
anonim_4396 întreabă: