| UserName250000 a întrebat:

Nu mai suport mama mea. Am 14 ani, fac in noiembrie 15, sunt clasa 8, iar mama mea nu e constienta ca mor de foame. De fiecare data cand ma apuca foamea la ora 12 imi zice sa astept pana la 1. La acest moment nu mai rezist, ea imi zice sa astept pana la ora 1. Pai cum pot sa astept pana la 1 daca nu mai rezist? Vi se pare normal? Ce pot face?

16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti rontai un fruct sau o leguma (daca ai fost atent si ai cumparat din piata)

| mgtow a răspuns:

Bea apa pana atunci si rontaie ce prinzi in frigider, nu e ora rea 1pm sa mergi la masa

Răspuns utilizator avertizat
| doctorandus a răspuns:

Pe 4 septembrie 2018 aveai 11 ani, iar pe 26 septembrie aveai doar 10 ani.

| T0T a răspuns:

Nu reziști? Dar cum mă nu te-au învățat ăștia de pe internet să reziști, copil fomist, leneș și supraponderal ce ești.

| UserName250000 explică (pentru T0T):

Tu ma faci supraponderal ma? Am 60 kg si 1, 70 inaltime!

| UserName250000 explică (pentru T0T):

Si fac si sport 1 ora pe zi

| Freya1 a răspuns:

Pai daca mananci si dimineata nu ajungi sa mori de foame daca astepti o ora in plus.
Daca esti mai rotunjor si cu pofta prea mare de mancare nu este ceva rau sa mananci mai putin.Nu cred ca mama ta te tine sa mori de foame, cred ca tu te plictisesti de prea mult bine si cauti probleme.
Am avut perioade in viata cand mancam o data in zi ca atata avea si nu facem atate crize.Uni copii chiar nu stiu ce e greul si ajung sa fie prea razgaiati.

| Hammurabi a răspuns:

Frate, dar tu nu știi să-ți pui singur să mănânci?
Ai nevoie să fi servit?
Și mai ai și pretenția să fi servit atunci când vrei tu.
Dacă nu mai reziști, de ce nu te duci frumos să-ți încălzești mâncarea (dacă e nevoie) să ți-o pui în farfurie și să mănânci?
Care e problema ta?
Sunteți săraci și nu aveți mâncare în frigider de obicei?
Sau ești doar un puțoi răzgâiat și plin de figuri?

| Justme1997 a răspuns:

Fă-ți si tu un sandvici

| wpetterssone a răspuns:

Respectă o oră fixă de masă. Nu rata micul dejun.

| Quassaar a răspuns:

Stai liniștit(ă), acesta nu-i motiv de ură..stai sa mai crești sa vezi atunci motive.laughing Apropos, cate kg ai?

| GabyT10 a răspuns:

Stai linistit/a nu vei muri de foame, te ajuta sa-ti mentii silueta happy.

| Vali215 a răspuns:

Ăsta nu este un motiv să-ți urăști mama. La vârsta ta ar trebui să știi să-ți faci de mâncare, mai ales dacă nu reziști până termină mama ta (mă refer la mâncăruri ușor de făcut). Îmi pare rău să ți-o spun dar după cum ai formulat pari un copil răzgâiat.

| Alex704 a răspuns:

Te-ai gandit ca poate ea are treaba si de aia nu poate sa iti faca mancare exact cand vrei tu? Ce nu mi se pare normal in situatia ta este ca ai 14 ani si daca nu poate sa iti faca mama ta de mancare "tu mori de foame".Te asigur ca daca deschizi frigiderul sigur vei gasi ceva de mancare ce nu necesita sa stii sa gatesti.

| Xw3R a răspuns:

Depinde de situaţia financiară. Are servici? Bănuiesc că da. Vine obosită de la servici şi trebuie să se mai ocupe şi de treburile casei. Dacă e aşa cum zic eu, încearcă să faci şi tu ce poţi din treburile casei. Astfel, după ce va termina îţi va putea face de mâncare. Şi chiar dacă nu are servici, trebuie să aibă grijă de casă/apartament. Ajut-o, întreab-o dacă e supărată. Implică-te! Ajut-o să gătească! Şi nu în ultimul rând, învaţă!