| ViSe CoLoRaTe a întrebat:

Salut.Nu stiu cum sa fac dar am un baiat de care imi place foarte mult, are un caracter serios si este foarte incapatinat si nu e suparacios, si nu-i plac toate chestiile acestea adica sa-si faca siteuri si altele, nu stiu cum sa-i spun ca imi place de el, acum nu mai stiu ce sa fac pentru ca el a fost la tabara si si-a gasit o fata pe care o iubeste asaca eu am incetat sa vorbesc cu el dar totusi vreau sa stie ca imi place de el chiar daca el are alta prietena, ajutati-ma va rog cu sfaturi!

Răspuns Câştigător
| Abigaiil a răspuns:

Tu te intelegi bine cu el? vorbiti ca prieteni? daca da, sa nu ii spui ca iti place de el pentru ca atunci o sa se indeparteze el de tine. doar incearca sa fii tu insuti, si sa nu ii arati ca iti place de el. vorbeste cat mai mult cu el, incearca sa deveniti mai apropiati, poate o sa devii cea mai buna prietena a lui. si asa o sa il cunosti foarte bine si stii ca macar tie aproape. daca o sa ii zici ca il placi, el o sa se indeparteze de tine si o sa il pierzi de tot... Bafta love struck...

5 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Fii sincera. e ca un joc de noroc, nu ai nici o garantie, dar e singura speranta de cistiga.

| Altu a răspuns:

Daca nu are situri si altele nu stiu cum poti sa-i spui. Incerc sa-mi imaginez cum se comunica inainte de hi5 si messenger, dar nu-mi vine nicio metoda in minte.

| ViSe CoLoRaTe explică:

Multumesc mult pentru raspunsuri, sunt impresionata!

| bOse a răspuns:

Daca e serios, atunci are un caracter stabil, poti incerca cu incredere sa ii spui ca il placi.

| Tavi86 a răspuns:

Zii direct in fata tipului care sunt sentimentele tale... eventual l-ai putea soca, la inceput dar ii va trece garantat oricum merita sa incerci decat sa regreti mai tarziuwinking