Tu te intelegi bine cu el? vorbiti ca prieteni? daca da, sa nu ii spui ca iti place de el pentru ca atunci o sa se indeparteze el de tine. doar incearca sa fii tu insuti, si sa nu ii arati ca iti place de el. vorbeste cat mai mult cu el, incearca sa deveniti mai apropiati, poate o sa devii cea mai buna prietena a lui. si asa o sa il cunosti foarte bine si stii ca macar tie aproape. daca o sa ii zici ca il placi, el o sa se indeparteze de tine si o sa il pierzi de tot... Bafta ...
Fii sincera. e ca un joc de noroc, nu ai nici o garantie, dar e singura speranta de cistiga.
Daca nu are situri si altele nu stiu cum poti sa-i spui. Incerc sa-mi imaginez cum se comunica inainte de hi5 si messenger, dar nu-mi vine nicio metoda in minte.
Daca e serios, atunci are un caracter stabil, poti incerca cu incredere sa ii spui ca il placi.
Zii direct in fata tipului care sunt sentimentele tale... eventual l-ai putea soca, la inceput dar ii va trece garantat oricum merita sa incerci decat sa regreti mai tarziu
anonim_4396 întreabă: