| qDavidxD a întrebat:

Salut, Nu stiu cum sa incep dar, Stau in uk de un an si 4 luni, timp in care nu prea am vorbit mai cu nimeni, si recent am intalnit o fata, am inceput sa vorbesc cu ea, sa imi petrec timp cu ea ( sa vina la mine sa merg la ea etc ) am facut multe chesti, destul de multe ( da am facut chesti ca si cum am fi un cuplu ) dar sad si aseara eram amandoi beti, si a inceput sa imi spuna ca ea nu stie cum sa isi controleze sentimentele nu stie ce sa faca, nu are incredere in ea, si eu chiar a-si vrea sa o ajut, eu o iubesc si stiu ca si ea pe mine numa nu are incredere in ea ce as putea sa fac, va rog, nu vreau raspunsuri gen sa o las sau alte banalitati, chiar vreau sa o ajut si in acelasi timp sa o fac fericita fiind ca nu pot sa o vad asa

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Continua sa ramai alaturi de ea, fa-i complimente, fa-o sa se simta speciala prin vorbe si lucruri mici. Poate nu va capata prea multa incredere in ea, dar macar alaturi de tine se va simti speciala.
Si in niciun caz n-o dezamagi cu nimic.

| ambicio a răspuns:

Trebuie să o încurajezi să se iubească, să aibă încredere în ea să fie ea însăși. Nu cred că se punea problema să o lași, acum e un moment prielnic să îi arăți că poate avea încredere în ea și implicit în tine.

| Kai1998 a răspuns:

Cea mai buna cale este sa fi aproape de ea, sa nu o lasi la greu cand are nevoie de cineva, daca o lasi o sa iti piardasi mai mult increderea in ea.