Ele se gandesc la ce marime aveti intre picioare si voi trebuie sa le dati ceea ce vor
Chiar daca e, oarecum, aiurea sa te bagi in seama cu strainii, daca chiar vrei sa faci asta, atunci incearca sa te adaptezi. Cauta si tu un pretext potrivit situatiei. Inventeaza ceva. Spre exemplu, eu daca as fi la tenis si as vedea pe terenul celalalt o fata mai frumoasa si as vrea sa ma bag in seama cu ea, as intreba-o in pauzele de joc lucruri legate de tenis, de cand joaca, daca urmareste si la tv, de unde are racheta si asa mai departe. Usor usor ajungi sa te imprietenesti, iar apoi, daca fata e interesata si de altceva, lucrurile evolueaza.
P.S. Am vorbit ipotetic, nu sunt genul sa ma bag asa cu japca in seama cu fetele.
Faci 2 flic-flacuri, 3 salturi surub, iti rupi camasa sa vada muschii, dai 3 pumni intr-un mos de pe strada, arunci cu o caramida intr-o masina ...Pe vremea mea era mai simplu - O salutam zambind si ii spuneam ca cerceii aceia stau bine pe o bijuterie ca ea, vorbeam banalitati si glume si treaba era aranjata.
Te duci pur si simplu si ii spui ca tu o consideri draguta si o intrebi daca ar fi interesata sa iasa candva cu tine in parc/la un suc...etc. Ii ceri numarul de telefon sa puteti tine legatura si aia e. Replici minune de agatat nu exista, si daca exista nu functioneaza. Daca esti sincer si ii spui simplu ce vrei, daca e interesata o sa-ti dea numarul si o sa continuati sa vorbiti, daca nu, nu. Dar crede-ma ca siguranta succesului nu ti-o asigura nimeni. Am incercat si eu odata, in tinerete, am traversat o strada si de pe partea cealalta venea o tipa, si cand am ajuns mai aproape unul de celalat mi-a zambit. Am prins mesajul, am fugit dupa ea, i-am cerut numarul, mi l-a dat, dar atat a fost. Am vorbit o vreme si nu prea eram pe aceeasi frecventa. Trebuie sa ai si tu tupeu sa poti merge la ea, si si ea sa aiba tupeu sa-ti dea numarul. Asa ca succesul nu e garantat. Bafta oricum.
Nu e nimic ciudat. Chiar si pe strada, daca va loveste dragostea. Dar la voi nu a fost dragoste la prima vedere.
>> sa mergem sa vorbim cu ele, sa facem ceva
Si voi ati fost niste barbati adevarati si nu le-ati bagat in seama. Probabil dupa ce ati plecat au zis ca sunteti gay.
In primul rand daca ati inteles ca va dau semne ca va plac intr-un fel nu trebuia sa asteptati doua ore.
Mergeati la banca lor le spuneati "Buna" si intrebati daca va puteti aseza si voi pe banca lor.
Vedeati dupa aia daca va placeti intr-adevar sau nu. Subiecte sa gasesc. Poti intreba daca a vazut veverita in copac (nu conteaza daca era vreuna). Povestiti ce faceti in vacanta, pe unde ati fost, unde mai plecati.
Putea sa iasa ceva si sa va mai intalniti sau putea sa nu iasa nimic.
Poate data viitoare va faceti mai mult curaj .
Ati fi fost golani daca v-ati fi luat dupa fete prin parc care nu va baga in seama. Si ati incepe cu vrajeli de doi bani: "hey, ce faceti, v-au lasat iubitii singure in parc" si alte misto-uri. E o mare diferenta.