Spune-i ca nu ai reușit sa te Pregătești pentru acel test suficient ca sa iei 10, si spune i ca nu toată lumea e de 10, ar trebui sa te înțeleagă. Sau poti spune ca a fost foarte greu
Sincer si mie mi-e greu sa ii spun mamei mele si de un 9, dar incearca sa o spui frumos si sa ii zici sa nu se supere pe tine. Te-ai straduit mult si ai esuat. Incearca sa pari si tu suparat ca sa te consoleze si va uita de tot. Daca esti chiar asa de suparat, atunci spune-i ca ti-a fost frica sa ii zici si sigur nu te va certa. Asta merge mereu cu mama. Sper ca ti-am fost de ajutor. Ps. Incearca sa nuvte joci apoi pe calculator si pe tel.si sa nu bagi in sema tot ce s-a intamplat. Sa joci bine rolul. Daca sti cum zic. Fundita?
Poti sa-i spui ca te pui pe invatat si chiar asta o sa faci o sa fii mai atent si trebuie sa stai mai putin la calculator eu iti recoman sa stai o ora pe zi dar nu sa te joci, sa cauti pe net ceea ce nu stii.
Pai depinde. poti sa te steopesti putin pe ochi cu apa si sa para ca ai plans si cand vine la tine sa te fata citind la acea materie si ii spun ce s-a intamplat si macar o zi nu te joci cu telefonul si boom